Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,136
Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)

[attachment=1]

Görüntü043.jpg

Etiketler

tam ümidi kesmişken işler hızlanı verdi haydi hayırlısı...

bombaaaaa pazar günü ümitin arabayı çamurluyuz demekki yalnız kardeş bu güzelliğe bir lastik ve jant şart biraz daha kemerleri sık bence ;) ;D ;D ;D

ata036' Alıntı:
bombaaaaa pazar günü ümitin arabayı çamurluyuz demekki yalnız kardeş bu güzelliğe bir lastik ve jant şart biraz daha kemerleri sık bence ;) ;D ;D ;D

benim 35'likleri tak diycem ama lastikler yalovada ben istanbulda sen ığdırdasın ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
benim 35'likleri tak diycem ama lastikler yalovada ben istanbulda sen ığdırdasın ;D

valla süper olur ver otobüse gelsin ağam :D :D :D bunları bi çamura gömüp geleyim :D :D :D yoksa bendemi gömülsem

ata036' Alıntı:
valla süper olur ver otobüse gelsin ağam :D :D :D bunları bi çamura gömüp geleyim :D :D :D yoksa bendemi gömülsem
sorun yok sız gomulun ben gelır sızı cekerım 7/24 hızmetınızdeyım ;D ;D ;D ;D

gokhan5234' Alıntı:
sorun yok sız gomulun ben gelır sızı cekerım 7/24 hızmetınızdeyım ;D ;D ;D ;D

gel kardeşim benim baş tacısın ;D ;D ümiti berbaer çamura gömelim ama şimdi o kıyamaz yeni boyandı çizilmesin arabam der :D :D :D

ata036' Alıntı:
gel kardeşim benim baş tacısın ;D ;D ümiti berbaer çamura gömelim ama şimdi o kıyamaz yeni boyandı çizilmesin arabam der :D :D :D
bu hafta ıshak abı senın yanına gelcekmıs erzurumdan ben ıs dolayısıyla bu ara bır yere kıpırdıyamıyorum ama aklım orda gezınızı beklıyorum

gokhan5234' Alıntı:
bu hafta ıshak abı senın yanına gelcekmıs erzurumdan ben ıs dolayısıyla bu ara bır yere kıpırdıyamıyorum ama aklım orda gezınızı beklıyorum

buyursun gelsin kardeş başımız üstüne

artık birşeye benzemeye başladı...
yeni tavan döşemesi takıldı ..
cetalar takılıyor...[attachment=1]

Görüntü046.jpg

kanka süper oluyo hadi şunu bu pazar yetiştir bak önümüzdeki hafta KIRAT burda olmayabilir ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-*

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR