Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,144

Etiketler

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)

ata036' Alıntı:
senin jantları ödünç göndersene çiğerim ;D

tarık bunlara ne dersin, bence yakışr. ;D ;D ;D[attachment=1]

DSC00582.jpg

ön çamurlukların üstüne ceta geldi tampon, ön koruma demiri ve jantlar metalik siyaha boyanacak koltuk kılıfları siyah deri kaplanacak siparişi verildi şnorkel ve port bagaj yapılınca bitecek inşallah...

ares_teo' Alıntı:
ön çamurlukların üstüne ceta geldi tampon, ön koruma demiri ve jantlar metalik siyaha boyanacak koltuk kılıfları siyah deri kaplanacak siparişi verildi şnorkel ve port bagaj yapılınca bitecek inşallah...

mümkünse port bagajı orjinal al sonradan benim gibi pişman olma benimki böyle birşey oldu [attachment=1]

IMG_3261.jpg

orhan abi orjinali ne kadar ve bizim tarıkla bir projemiz var port bagajın üstüne portatif çadır yaptırmaya çalışıyoruz orjinal bagaja olur mu ki..

ares_teo' Alıntı:
orhan abi orjinali ne kadar ve bizim tarıkla bir projemiz var port bagajın üstüne portatif çadır yaptırmaya çalışıyoruz orjinal bagaja olur mu ki..

zaten bendeki sıkıntıda o, çadır oturtmak sorun ,orjinalinin fiyatını bilmiyorum fakat geçen gün bir arkadaşımız sattı 700 ze verdim dedi
ayrıca orjinaline çadır tam oturuyor.kayalar dan fiyat öğrenebilirsin.

tarık merhaba özelden yazacaktım fakat resim ekleyemedim,
bu kitaplar oradaki küçük arkadaşlarımızın işine yararsa eğer özelden kargo adresini bildirmen yeterli.[attachment=1]

DSC00590.jpg

Güzel bir çalışma çıkıyor ortaya başarılar diliyorum..

boya işi bitti şimdi izolasyon , iç dekorasyon ve koltuk kılıflarının deri kaplanmasına geldi sıra...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR