Herkese cevapları için teşekkür ederim. Biraz geç dönüş yapıyorum, pardon. İş mesaisi dışında 3 günüm atölyede köpek kulübesi yapmakla geçti

Bizim bahçenin köpeği komşunun köpeği ile münasebet yaşamış. Sonucunda yavru meydana gelmiş ve biz bunu dışarda mı bırakmalıyız ? diye soruları ile beni yoran oğluma karşı çok direnemedim
Ayrıca ilk sahibinden satışta olan Volt hakkında fiyat açısından anlaşamadık. Düşük km ve ilk sahibinde olduğundan dikkatimi çekmişti ama 410 binden bir kuruş aşağı olmaz dedi. Kaldı ki arabanın pasları çok, henüz fotolardan görmüştüm sadece. Sarı sitede olunca pazarlığı iyi olur sandım. Anlayacağınız olmadı .
Bazen km konusunu ya da karavan içi hakkında endişelenmeyi abartıyorum gibime geliyor.
Sonuçta hangi aracı alırsam alayım, fren ve 4 teker bakımını, sıvı bakımını (tüm yağlar), kayış ve rulman bakımını, enjektör ve pompa bakımını, yakıt deposu temizliğini, marş motoru ve şarj dinamosu bakımını , alt takım ve takoz bakımını, taban alt temizliği ve pütürünü zaten yapmayı planlıyorum. Geriye ne kalıyor ki ? motor bloğu mu

Hal böyle olunca düşük km ye 400 vereceğime ; motoru tamir görmüş olan 400 bindeki arabaya da olur demeliyim.
Bir de karavanın iç donanımı meselesi var. Her şeyini tam ve mükemmel yapmalıyım ki 2 - 3 sene sonra satabileyim şeklinde gereksiz bir kaygı. Evet nette görünce hoş oluyor ama şu var : yılda 5 defa büyüklerim bizim ilçenin denizinde kullanırlar. Toplam 4 defada şehirlerarası kullanılır. Demek ki, sıcak su - w c - dış duş - webasto - asgari mutfak yeterli. Tam zamanlı kullanmayacağız ki ! Depremde sera ve çadır içinde gayet yaşadık şubat ayında. Karavan konforu daha çoktur illaki

Kendimi bir projeye hazırlarken çok kasıyorum her zamanki gibi

Biraz iç sesimle muhabbete sizi de dahil ettim.