Hyundai Galloper 2000 model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,607
Ynt: Hyundai Galloper 2000 model

mesut19-48' Alıntı:
Canım CAN KARDEŞİM;

Bakın bu sitede herkez sizi seviyor. Saygı ve sevgi sözleri var.
Gezenbilir, karşılıklı güvene dayalı bir gurup,
Aracınızı satmak için elbette başka web siteleride var. Siz buradasınız
Ancak, kasıtlı veya kasıtsız yanlış bilgi veriyorsunuz.

BU ARACIN PLAKASI 2007 TEMMUZDA SIFIRDAN ÇIKMIŞ.
Yani yukarda bahsettiğiniz bir durum yok.
Yani daha önce 06 plakalı değilmiş !!!!

Şuradan DOSDOĞRU yazıda , var olan güven ortamı bozulmasın.

En derin saygılarımla
Mesut GUN

Mesut bey;

Üyeliğinizin 3. ayında çözmüşsünüz işi.Can kardeşimiz sitede sevilen bir arkadaşımızdır, ayrıca yalan beyandada bulunacak bir kişi değildir. Arkadaşımız durumu açıklıyor, bu konuyu daha fazla uzatmak gereksiz.Herkesin birbirini tanıdığı sevdiği bir aile ortamıdır burası.Alıcı isen al, değilsen oyalama herkesi. Bu tür mesajlar yazmak zorunda kalmaktanda nefret ettiğimi bilmenizi isterim.

Etiketler

2007 de Şirketinin üzerine geçirmiş
nasıl bir sakınca ve yanlış var bu işte ben anlamadım.

mesut19-48' Alıntı:
Canım CAN KARDEŞİM;

En derin saygılarımla
Mesut GUN

Sevgili Mesut GUN kardeşim.
Dayınızın aldığı gibi 10.000 tl'lik bir galloper'a kavusmanızı canı gönülden dilerim.
Can isimli arkadasımız acıklamış şirketten sahsa devredildi diye.
Sizin neyin peşinde olduğunuzu anlamadım.
Belki karışıklık yaratmak ve tartışma ortamlarından hoşlanıyorsunuz ama dürüstlüğünden hiçbir zaman ödün vermeyen CAN'a ben ve onu tanıyan arkadasları her zaman kefildir.
O yüzden siz kendinize uygun tartışma ortamları olan forumlarda mutluluklar dilerim.

mesut19-48' Alıntı:
Canım CAN KARDEŞİM;

En derin saygılarımla
Mesut GUN

keşke canın aracını alsanızda canla tanışma fırsatı bulmuş olsanız ne kadar yanlış bir düşünceye kapıldığınızın farkına varırdınız.

mesut19-48' Alıntı:
Canım CAN KARDEŞİM;

En derin saygılarımla
Mesut GUN

Siz başta Ortama yanlış girdiniz burda herkez bir birini tanıyor art niyet ve kasıt asla olmaz bir malın degeri vardır sisin bir yakınınız aynı aracı bedavada bulup ala bilir sizde bulursanız alırsınız ;)

mesut19-48' Alıntı:
Canım CAN KARDEŞİM;

En derin saygılarımla
Mesut GUN

Mesut bey bakınız 34 neden oluşunuda anlatıyım babam doktorluk yapıyodu ozmnlar istanbulda istanbuldan aldık ve sizin daha iyi bildiğiniz tarihlerde şahısdan şirketimize devredilmiştir şirketten önceki şahısda ruhsat sahibi babam oluyo, başka bi açıklama yapmamı istermisniz. 2000 SENESİNDEN BERİ ARAÇ BİZDE BULUNUYO İLK ELDEN satışını yapmaya çalışıyorum, ben kimsenin GÜVEN ortamını bozacak bir kişide değilim öle birisi olsam bu kadar değerli güzel abilerim olmazdı sağolsunlar cvplarıyla onlara teşekkür ediyorum yanı uzun lafın kısası Mesut Gün bey böle msjlarla bu ilanı doldurmayalım ilan diyorum çünkü burası gezenbilir herkesin ilanı, bi şey isterseniz özelden msj atın. Mesut bey asıl siz dosdoğru söleyin ne yapmaya çalışıyosunuz asıl ne istiyosunuz ilk önce alıcı değilsiniz ztn alıcı olsanız bu tarzda yaklaşmazdınız ve neden aracımı internette sorguluyosunuz 2. olarak dayınızın ztn galloperi varmış onla rahat rahat gezersiniz belki bi gezide karşılaşırız galloper olsun offroad olsun hakkında konuşuruz şimdilik iyi günler herkesden kusura bakmasın pardon Mesut bey sizde dahilsiniz.ben böle açıklama yapmayı seğmem ondan dolayı kısa bir süre bağırdım pardon tekrar herkesden iyi günler

genegelecem' Alıntı:
merhaba;

hayırlı satışlar dilerim. yıllık vergisi ne kadardır?

Erdal bey sizinle konuşduk ama bilmeyenler için söliyim 6 aylık vergisi 500 tldir ama yaşdan dolayı daha düşer iyi günler

Çok güzel bir araç, temiz bir araç, her anlamda sağlam bir araç, makul bir rakkam, taliplerde var, canını sıkmaya değmez, hayırlı satışlar Can kardeşim.

ben can la tanışmadım ama çok kibar çok nazik çok güzel bir insan oldugunu telefondaki konuşmalarından tahmin ediyorum. arçlar sadece tnk parçasıdır insan kalbi degildir öyleyse alan da satanda razı ise gerisine ....yemek kalır.

birde arkadaşlar bam bam yani can aramızı bulunda şu aracı versin çok sert pazarlık ediyor hiçmi sizin hatırınız yok deyin buda böyle olsun hayırlı satışlar olsun araç gezenbilir ailesinin dışına çıkmasın. hep birlikte nice paylaşımlara saygılarımla.

Kayseri sende biraz ortala teklifini,Can gönder kayseriye. üçe beşe bakma hareket olsun.Alın satın ekonomiye can verin:smiley:):smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,477
Kayıtlı Üye Sayımız
166,897
Kaydolan Son Üyemiz
dovapin29

Geri