Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karanfiller Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,943

Etiketler
Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz...

insel' Alıntı:
Benim karavanımın eski sahibi yataş firmasına alkovandaki yatak için sipariş vermiş. Bu 4. karavanım. Diger 3unde sungerde yatmaktan bunalmiştim. Ozellikle kalca kismim hep ağriyordu. Su anda yattığım ortopedik yatak tam ölçüye göre yapılmış. Hatta tam karşı pencere altını yani yatağın kenarını açılı yaptırmışlar. Tavsiye ederim. Bu mumkun belki siz de yaptirabilirsiniz. Ev konforunda uyumak için buna değer.

İnsel Hocam selamlar,

Öneri için teşekkürler, bunu değerlendiricem mutlaka. Zaten bel rahatsızlığım var o yüzden yattığım yer önemli. Aracın içini gönlümüze göre tasarlamak için ufak tefek masraflarımız oluyor, şilte de bir kalem olarak yerini aldı listede.

mystic' Alıntı:
Gökçen bey

tekrar hayırlı olsun dileklerimi buradan da iletmek istedim
Ben Mustafa Döner ( mystic ) yazılarınızı okudum çok sevindim aracı size satmakla
Doğru bir karar verdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum
İstekle zevkle heyecanla araca bakmanız beni daha da mutlu etti

Dediğiniz gibi pazar sabahı arayanlar içinde nasip sizinmiş

Ufak tefek şeylere kafanızı takmayın araçın yapısı ve her şeyi mükemmel
Bahar ve özellikle yaz aylarında çok daha fazla keyif alacaksınız

Sörf sezonu açıldığında Alaçatıya da beklerim

Size ve ailenize sağlık sıhat ve kazasız günler dilerim

Selamlar

Mustafa Bey tekrar merhaba, ve tekrar teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Sezon açılınca Alaçatı'ya yanınıza mutlaka uğrarız :smiley:

Bu arada ben araçla ilgili kafama takılan oldukça sizi sık sık ararım, umarım bıktırmam sizi :smiley:

Sizin de yeni karavanınız şimdiden hayırlı olsun.

Selamlar...

Sayın Gökçen Karanfil,mesajınızı aldım,ama size nasıl yardımcı olabileceğimi anlamak için sizin iletilerinize baktım,yeni karavan almışsınız hayırlı uğurlu olsun sevenleriniz ve sevdiklerinizle Allah sefasını sürdürsün,bot motorunu taşımak için ben aracın bagaj kapağındaki stepne üstüne çok basit profil malzemeden aparat yaptım,ve ona geçmeli şekilde kullanıyorum,eğerki bot motorunu taşımayı plandağınız bölümün fotosunu paylaşırsanız size daha faydalı olabilecek fikirler gelecektir bende size aparatın fotosunu göndereceğim,saygılarımla Haşmet GEZİCİ

haşmet' Alıntı:
Sayın Gökçen Karanfil,mesajınızı aldım,ama size nasıl yardımcı olabileceğimi anlamak için sizin iletilerinize baktım,yeni karavan almışsınız hayırlı uğurlu olsun sevenleriniz ve sevdiklerinizle Allah sefasını sürdürsün,bot motorunu taşımak için ben aracın bagaj kapağındaki stepne üstüne çok basit profil malzemeden aparat yaptım,ve ona geçmeli şekilde kullanıyorum,eğerki bot motorunu taşımayı plandağınız bölümün fotosunu paylaşırsanız size daha faydalı olabilecek fikirler gelecektir bende size aparatın fotosunu göndereceğim,saygılarımla Haşmet GEZİCİ

Hasmet Bey merhaba, hizli cevabiniz icin tesekkur ediyorum. Aslinda motoru nerede tasiyacagim konusunda henuz bir karar veremedim. Uygun bir yer bulmaya calisiyorum. En son istedigim sey motoru karavanin icinde tasimak zorunda kalmak. O yuzde aracin disinda tasimanin yollarina bakiyorum. Sizin fotolarinizi goruncebir fikir almak istemistim.

Karavanin arkasinda bisiklet, motor tasimak icin bir aparat var, botu oraya dikerim diye dusunuyorum (sisik vaziyette), becerebilirsem de yine ayni yere bir sekilde motor tasima aparati uydurabilirim belki.

Youtube a aracin arkasindaki bahsettigim aparati gosteren bir video yuklemistim ama ... :mad:

Selamlar...

Bu konuya.ben de dahilim. Bende de bot ve motor var. Çozemedim

i
insel' Alıntı:
Bu konuya.ben de dahilim. Bende de bot ve motor var. Çozemedim

Bende su fotodakine benzer bir tasima aparati var aracin arkasinda. Bot da 3.20 boyunda. Botu burun asagida olacak sekilde dikebilirim bu aparatin uzerine diye umuyorum. Boylece aracin uzerine botun kic kismindaki tupler tasar diye hesapliyorum. Bu da cok drag yapmaz umarim. Motora da bir sekilde bu aparat uzerinde yer ayarlamayi dusunuyorum. Belki motor sehpasini oraya monte ederim falan diyorum. Bu arada motor 9.8 25kg civari, bot da 45 kg civari.

Sizde ceki demiri vardi diye hatirliyorum fotolardan. Romorkla cekmeyi dusunmediniz mi?

julie-2012-05-15-008.jpg

Bu arada,

Tentenin ayaklarini yere degil de, ice dogru kivirarak araca tuttururken kullanilan, karavanin govdesine monte edilen kucuk parcalari nerden bulabilirim bilen var mi?

karanfiller' Alıntı:
Bu arada,

Tentenin ayaklarini yere degil de, ice dogru kivirarak araca tuttururken kullanilan, karavanin govdesine monte edilen kucuk parcalari nerden bulabilirim bilen var mi?
http://www.denizdukkani.com/tente-ve-ekipmanlari:smiley:

es45' Alıntı:
http://www.denizdukkani.com/tente-ve-ekipmanlari:smiley:

Hmm. Bu linkteki parcalar uyar mi emin degilim. Tente Omniator marka, ayaklari yat/bot tentelerinin ayak uclarindan farklidir sanirim. Gidip bir incelemek gerekecek.

http://www.thule.com/en/gb/products/rv-accessories/awnings-and-accesories
Burdan bulup sipariş verin. Ama gondermemislerdi bana. Almanydan gelen birisine getirmistim. Parçayi bulamazsaniz haber verin.

Sn.karanfiller, karavanınız hayırlı olsun, güzel gezilerde kullanın. Karavanınızla ilgili her konuda Ege karavan-Mehmet Kökçü beye danışabilirsiniz, aradığınız tente ayağı monte aparatının elinde olacağını düşünüyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR