yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz...
Mutlu geziler ve kamplar dilerim.
Mutlu geziler ve kamplar dilerim.
insel' Alıntı:Benim karavanımın eski sahibi yataş firmasına alkovandaki yatak için sipariş vermiş. Bu 4. karavanım. Diger 3unde sungerde yatmaktan bunalmiştim. Ozellikle kalca kismim hep ağriyordu. Su anda yattığım ortopedik yatak tam ölçüye göre yapılmış. Hatta tam karşı pencere altını yani yatağın kenarını açılı yaptırmışlar. Tavsiye ederim. Bu mumkun belki siz de yaptirabilirsiniz. Ev konforunda uyumak için buna değer.
es45' Alıntı:Hoşgeldiniz karanfil family
keyiften 4 duble içince yattığın yeri benimsiyorsun zaten hocam..
sevgiyle kalın
erim özbiler
yugun' Alıntı:Mutlu geziler ve kamplar dilerim.
mystic' Alıntı:Gökçen bey
tekrar hayırlı olsun dileklerimi buradan da iletmek istedim
Ben Mustafa Döner ( mystic ) yazılarınızı okudum çok sevindim aracı size satmakla
Doğru bir karar verdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum
İstekle zevkle heyecanla araca bakmanız beni daha da mutlu etti
Dediğiniz gibi pazar sabahı arayanlar içinde nasip sizinmiş
Ufak tefek şeylere kafanızı takmayın araçın yapısı ve her şeyi mükemmel
Bahar ve özellikle yaz aylarında çok daha fazla keyif alacaksınız
Sörf sezonu açıldığında Alaçatıya da beklerim
Size ve ailenize sağlık sıhat ve kazasız günler dilerim
Selamlar
haşmet' Alıntı:Sayın Gökçen Karanfil,mesajınızı aldım,ama size nasıl yardımcı olabileceğimi anlamak için sizin iletilerinize baktım,yeni karavan almışsınız hayırlı uğurlu olsun sevenleriniz ve sevdiklerinizle Allah sefasını sürdürsün,bot motorunu taşımak için ben aracın bagaj kapağındaki stepne üstüne çok basit profil malzemeden aparat yaptım,ve ona geçmeli şekilde kullanıyorum,eğerki bot motorunu taşımayı plandağınız bölümün fotosunu paylaşırsanız size daha faydalı olabilecek fikirler gelecektir bende size aparatın fotosunu göndereceğim,saygılarımla Haşmet GEZİCİ
insel' Alıntı:Bu konuya.ben de dahilim. Bende de bot ve motor var. Çozemedim
http://www.denizdukkani.com/tente-ve-ekipmanlarikaranfiller' Alıntı:Bu arada,
Tentenin ayaklarini yere degil de, ice dogru kivirarak araca tuttururken kullanilan, karavanin govdesine monte edilen kucuk parcalari nerden bulabilirim bilen var mi?
es45' Alıntı:http://www.denizdukkani.com/tente-ve-ekipmanlari