Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz...
Kemer işi şimdilik hala bir muamma. Üzerine biraz düşünmem gerek. Serdar Bey, en kesin çözüm sizin önerdiğiniz demir profil sanıyorum fakat o da çok iddialı ve ağır olacaktır.
Kemer işi bir kenarda duradursun, biz karavanda ilk gecemizi bu haftasonu geçirdik
Cumartesi temizlik, ufak tefek onarımlar, çarşaflar, tabak çanak, dinlenme derken akşamı yaptık. Saat sekiz gibi bir gazla yola çıktık, 8.30 feribotuyla Karşıyaka'ya geçtik
(15 TL aldılar). Bostanlı İskelesi'ne park ettik, 5 dakika yürüyüşten sonra 'Wok to Go' da Çin yemeği yedik - saat 21:30 olmuştu (bu kadar geç yemek yemeye hiç alışık değildik). Sahilde biraz yürüyüşün ardından döndük karavana evcilik oynamaya. Amiral battı, isim şehir hayvan derken saati 23:30 yaptık
Bu arada geç yenilen bahartlı yemeğin ardından üçümüz de lıkır lıkır içtik suları - tuvaleti epey bir test etme imkanı doğdu anlayacağınız
Ben kızımla alkovende yattım, eşim 'divan' dediğimiz tekli uzun koltukta yattı. Yataklar gayet rahattı, hatta alkovende hiç de korktuğum gibi bunalmadım. Tek sıkıntı iskeledeki gençler oldu. Sabahın erken saatlerine kadar etrafımızda olta attılar, lafladılar, bira içtiler, arabalarından müzikler çalıp gülüp eylendiler vs. Ben pek uykumu alamdaım o yüzden.
Sabah 7.30 gibi uyandık, kahvaltımızı yapıp (bu seferlik mısır gevreği
) Mavi Şehir tarafındaki balıkçı barınağına gittik. Oralarda oturan arkadaşlarımız çaya kahveye geldiler, oturduk karavanın içinde lafladık
Eve döndüğümüzde saat akşam 6yı geçiyordu.
Çok keyifli bir haftasonu oldu gerçekten
Haftaya Izmir Kamp ve Karavan derneğinin düzenlediği Söke gezisine katılıp Bafa Gölü'nü görmeyi planlıyoruz
Karavana dair her şey gayet güzeldi bu arada, buzdolabı şahane soğuttu (bakalım yaz sıcaklarında nasıl olacak performansı). Ocak sorunsuzdu. Laf olsun diye trumatic boileri denedim, 15 dakikada el yakacak kadar sıcak oluyor su. Yataklar on numara. Tuvalet bir daha bu kadar sık hiç kullanılmaz herhalde
yine de sorunsuz. Tek dert banyodaki musluğun çalışmamasıydı, onu da halledicez evelallah
Bir kaç foto...