Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, kolay gelsin.
Motorun tamir edildikten sonraki çalışması varya işte o sese hastayım, o ses bir emeğin sonucu dur.
Tüm emeği geçem, metale can veren arkadaşlara teşekkürler,
Ben motor sesini güzel bir türkü eşliğinde dinledim, ilerde tam bitince o sesi tekrar dinlemek ümüdiyle, ben yine türküyle birlikte dinleyeceğim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Havalı frene bağlı olarak el freni tamamlandı. Kamyonlardaki gibi elinizin altındaki kolu indirdiğizde hava iki adet pistona dolup el freni halatını çekecek.. Az tuttu, kaçırdı derdi olmayacak ;D
Ayrıca diferansiyel kilitlerinin bağlantıları yapıldı. Alttaki fotoğrafta ön arka kırmızı düğmeler..
Shifterın montajını bekliyoruz. Biraz karışıkmış. Ama aracı çalıştırmış LASTİKLER DOĞRU YÖNE DÖNDÜĞÜNÜ TEYİT ETMİŞLER.. Gözümle görmeden emin olamıyorum. Arka kampananın birisi çatlak çıktı. Yenisini bekliyoruz. Jantların
kampanalara sürtme sorununu araya flanş yaparak, beraberinde bijonları uzatıp çözdük..
Amortisör bağlatıları yapıldı arka taraf için. Çok kesin olmamakla birlikte ilave destekleyici yapacağız..