Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 781
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 139,210

Etiketler
Merhabalar, kolay gelsin.
Motorun tamir edildikten sonraki çalışması varya işte o sese hastayım, o ses bir emeğin sonucu dur.
Tüm emeği geçem, metale can veren arkadaşlara teşekkürler,
Ben motor sesini güzel bir türkü eşliğinde dinledim, ilerde tam bitince o sesi tekrar dinlemek ümüdiyle, ben yine türküyle birlikte dinleyeceğim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

shifter da geldi..

110120121589.jpg

110120121590.jpg

110120121591.jpg

110120121592.jpg

Havalı frene bağlı olarak el freni tamamlandı. Kamyonlardaki gibi elinizin altındaki kolu indirdiğizde hava iki adet pistona dolup el freni halatını çekecek.. Az tuttu, kaçırdı derdi olmayacak ;D

Ayrıca diferansiyel kilitlerinin bağlantıları yapıldı. Alttaki fotoğrafta ön arka kırmızı düğmeler..

Shifterın montajını bekliyoruz. Biraz karışıkmış. Ama aracı çalıştırmış LASTİKLER DOĞRU YÖNE DÖNDÜĞÜNÜ TEYİT ETMİŞLER.. Gözümle görmeden emin olamıyorum. Arka kampananın birisi çatlak çıktı. Yenisini bekliyoruz. Jantların

kampanalara sürtme sorununu araya flanş yaparak, beraberinde bijonları uzatıp çözdük..

Amortisör bağlatıları yapıldı arka taraf için. Çok kesin olmamakla birlikte ilave destekleyici yapacağız..

Devam ediyoruz..

2012-01-19163048.jpg

2012-01-19163037.jpg

2012-01-19163004.jpg

2012-01-19162949.jpg

2012-01-19162744.jpg

2012-01-19162722.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.