Bende uzun amortisör arayışındayım onun için size sordum, marka/model den kastım uzun amortisörü olan bir araç var mı kafanızda piyasada kolay bulunabilecek.Benim baktığım hundai minübüslerin amortisörleri baya uzun.
Bende uzun amortisör arayışındayım onun için size sordum, marka/model den kastım uzun amortisörü olan bir araç var mı kafanızda piyasada kolay bulunabilecek.Benim baktığım hundai minübüslerin amortisörleri baya uzun.
Goktug hocam bu basligi actiginiz icin tekrar tesekkur ederim, onceki sayfalarda paylastiginiz dodik fotografi sayesinde bu modelden haberdar olup aracima uygulayabildim. Ford basliginin toyotaya faydasi oldu
selam goktug bey. gelismeleri takip ediyorum ! super bisey cikiyor ortaya. lastik 42 denince cok buyuk geliyor insana ama bu ford'da tam oturdu gibi sanki.
arac oldukca buyukmus demek ki.
Goktug hocam bu basligi actiginiz icin tekrar tesekkur ederim, onceki sayfalarda paylastiginiz dodik fotografi sayesinde bu modelden haberdar olup aracima uygulayabildim. Ford basliginin toyotaya faydasi oldu
gerçekten çok şık olmuş. bravo, fabrika çıkışı gibi duruyor. o kadar orjinal olmuş..
hus55' Alıntı:
selam goktug bey. gelismeleri takip ediyorum ! super bisey cikiyor ortaya. lastik 42 denince cok buyuk geliyor insana ama bu ford'da tam oturdu gibi sanki.
arac oldukca buyukmus demek ki.
araç bayağı büyük.. daha 90 cm kısalmış hali böyle ;D
Bu arada geçenlerde akşam üzeri bir arkadaş beni aradı.. Karadeniz bölgesinden.. gezenbilirdeki bu araçlarla olan ilgimden dolayı beni tamir ustası zannetmiş ;D . parça fiyatı filan sormak için aramış. birde akıl danışacakmış.. adama inşaat mühendisiyim deyince şaşırdı ;D ama hala servisim filan olduğunu zannederek konuştu.. sonrasında tamir işlerimizi yapan arkadaşın telefonunu verdim. ama hala inanmadı ;D
Merhabalar Göktuğ bey,
Anlaşılan fazla birşey kalmadı gibi, sanırım bir isim konulmuştu fakat bence GÜZELBEY iyi yakışırdı ne dersiniz?
Güle güle kullanın.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.