Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 781
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,201
jeep' Alıntı:
marka modelden çok, uzun olması gerekiyor birde önlere çift koyabiliriz eğer yolda çok sallarsa..

Bende uzun amortisör arayışındayım onun için size sordum, marka/model den kastım uzun amortisörü olan bir araç var mı kafanızda piyasada kolay bulunabilecek.Benim baktığım hundai minübüslerin amortisörleri baya uzun.

Etiketler
moonwalker_arc' Alıntı:
Bende uzun amortisör arayışındayım onun için size sordum, marka/model den kastım uzun amortisörü olan bir araç var mı kafanızda piyasada kolay bulunabilecek.Benim baktığım hundai minübüslerin amortisörleri baya uzun.

cj lerin 4 inç yükseltme kitinin içinden çıkan amortisörler şu ana kadar gördüğüm en uzun amortisör. açık hali 80 cm civarındaydı..

[attachment=1]

301020111348.jpg

Goktug hocam bu basligi actiginiz icin tekrar tesekkur ederim, onceki sayfalarda paylastiginiz dodik fotografi sayesinde bu modelden haberdar olup aracima uygulayabildim. Ford basliginin toyotaya faydasi oldu :smiley:

a7d6ac78.jpg

ec32a9a3.jpg

e7e65798.jpg

e8029234.jpg

selam goktug bey. gelismeleri takip ediyorum ! super bisey cikiyor ortaya. lastik 42 denince cok buyuk geliyor insana ama bu ford'da tam oturdu gibi sanki.
arac oldukca buyukmus demek ki.

takip.

selamlar kibrisdan

huseyin

omergin' Alıntı:
Goktug hocam bu basligi actiginiz icin tekrar tesekkur ederim, onceki sayfalarda paylastiginiz dodik fotografi sayesinde bu modelden haberdar olup aracima uygulayabildim. Ford basliginin toyotaya faydasi oldu :smiley:

a7d6ac78.jpg

ec32a9a3.jpg

e7e65798.jpg

e8029234.jpg

gerçekten çok şık olmuş. bravo, fabrika çıkışı gibi duruyor. o kadar orjinal olmuş..

hus55' Alıntı:
selam goktug bey. gelismeleri takip ediyorum ! super bisey cikiyor ortaya. lastik 42 denince cok buyuk geliyor insana ama bu ford'da tam oturdu gibi sanki.
arac oldukca buyukmus demek ki.

takip.

selamlar kibrisdan

huseyin

araç bayağı büyük.. daha 90 cm kısalmış hali böyle ;D

Bu arada geçenlerde akşam üzeri bir arkadaş beni aradı.. Karadeniz bölgesinden.. gezenbilirdeki bu araçlarla olan ilgimden dolayı beni tamir ustası zannetmiş ;D . parça fiyatı filan sormak için aramış. birde akıl danışacakmış.. adama inşaat mühendisiyim deyince şaşırdı ;D ama hala servisim filan olduğunu zannederek konuştu.. sonrasında tamir işlerimizi yapan arkadaşın telefonunu verdim. ama hala inanmadı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR