Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 781
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 139,187

Etiketler

çok meşakkatli vede keyifli bir proje Allah kolaylık versin. bu canavarı arazide düşünmek bile keyif veriyor merakla sonucu bekliyorum böyle bir cesaret içinde ayrıca tebrikler.
8)

jantlar unimog kafalara göre tadilat olup, elektrostatik boyandı. bugün motor ve şanzıman yerleştirilip takoz yerleri yapılacak. Vakit kalırsa kupayı atıp çamurluk traşlamasına başlayacağız..

081020111250.jpg
081020111249.jpg
081020111248.jpg
081020111247.jpg
081020111246.jpg

bu nedu böle

süper dehşet olmuş ellerinize sağlık
yalnız inip binerek bol pantolon lazım :smiley:)

aman hocam dikkat et allah korusun o lastiğin üstünden düşünce valla 1 kattan düşmüş gibi olur insan....
emniyet kemeri takmak lazım......

benim cj de 4" lift kit 1" body kit var. Şasi yerden 52 cm yüksek.. Bunun diferansiyelin altı yerden 50 cm ;D

inip binmeye halatlı merdiven yaparız sanıyorum ....

Bu arada kupa ve motor atılınca bir yığın sorun bizi beklediğini gördük..direksiyon sistemi ciddi sorun.. hidrolik piston düşünüyoruz. traktörlerin ki gibi filan.. bu konuda fikirlere açığız..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR