Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 781
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,179
moonwalker_arc' Alıntı:
Kendi şahsi görüşüm, şu aşamadayken yapabileceğiniz bir işlem ve Türkiyede ilk olacak.Hurdalıktada baya malzeme var gibi gözüküyor :smiley:

arka taraftan dönüş için şaside çok uygun değil. arka tarafta geniş. gerçi aşılamayacak sorun değil ama. Önce şu dingilleri çalıştırabilecekmiyiz. Yeni motor şanzıman nasıl olacak oranlar nasıl.. Binlerce soru bizi bekliyor. Hepsi bitsin. Mükemmel oldu dersek, bu işe de girişebiliriz. Çalışmayan bir sistem için ekstra proje bence erken gibi..

Etiketler

13" genişlikteki jantlara lastik takıldı. Unimog diferansiyeli gelince araya flanş yapılacak. Eğer 15 jant portal kısıma sığarsa delik yerleri değişecek..

300720111053.jpg
300720111052.jpg
300720111051.jpg

indir abicim 12 ye süper oluyor , bende basmıştım 30 falan , Erkan söyleyince indirdik kullanımda çok fark ediyor, şimdi henüz araç yürümediği için farketmeyebilirsiniz. ama bu lastikler fazla şişik iyi olmuyor ;)

Birde 13 jant gerçekten çok geniş olmuş gibi geldi bana bak burada 8 inch e takılı 12 psi, aslında ideali 10 inch jant gibi .

101_0253.jpg

yavuz-çelikel' Alıntı:
Göktuğ , Erkan swamperleri getiren arkadaşımız. Verdiği değerler fabrika tavsiyeleri.

Erkan beyi biliyorum. Eskiden beri buralarda ;D

discovery-V8' Alıntı:
indir abicim 12 ye süper oluyor , bende basmıştım 30 falan , Erkan söyleyince indirdik kullanımda çok fark ediyor, şimdi henüz araç yürümediği için farketmeyebilirsiniz. ama bu lastikler fazla şişik iyi olmuyor ;)

Birde 13 jant gerçekten çok geniş olmuş gibi geldi bana bak burada 8 inch e takılı 12 psi, aslında ideali 10 inch jant gibi .

101_0253.jpg

Aracı yürütelim havayı indirip deneyelim o zaman. aslında lasik büyüdükçe basınç azalıyor diye biliyorum. esneme açısından yüksek basınçla kalması iyi midir?

jeep' Alıntı:
tavsiye edilen 10-12 inç jant, max hava 37,5 psi olarak veriliyor. havayı çok bastık. janta iyice otursun diye. zaten jantlar boyanacak filan.. ayarlarız..

max Psı yazan değer,o lastiğin dayanabileceği psı değerini temsil eder.O max değerlere hiç çıkmayız,çünkü artık risk altında demektir.
Bu lastiklerin radial olmadığıda düşünüldüğünde,30 psı lık bir basınç değer bu lastik için çok fazla.
Oturmuştur o lastik janta merak etmeyin,siz indirin artık havaları :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR