discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
yavuz-çelikel' Alıntı:landrover değil bu dikkatini çekerim.Gerçek araç.
yavuz-çelikel' Alıntı:landrover değil bu dikkatini çekerim.Gerçek araç.
yavuz-çelikel' Alıntı:portal redüksiyonunuda dişkkate alsınlar Göktuğ.
jeep' Alıntı:fotolara dikkatli bakıldığında iki diffin de üzerinde koyu mavi boya kalıntıları var. Bunlara güvendim. Ama şimdi baktım da etraftaki bütün dingillerde mavi boya var ;D
discovery-V8' Alıntı:Kesinlikle aynı aracın olamaz Göktğ onlar farklı modellerin dingilleri, Yavuz Ç .nin dikkat çektiği konuda önemli ayna mahruti oranları aynı olsa bile portalların içindeki redüksüyon oranı tamamen değiştirir. Dur kontrol ediyorum redüksiyon oranları neymiş diye.![]()
jeep' Alıntı:Yavuz abi bir de erdem ustanın orada mahrutiye boru anahtarını taktık çevirdik. Saat yönüne çevirdiğimizde geriye doğru gidecek araç. Unimog şanzımandan mı ters dönüyor? anlamadım. diferansiyeli ters çevirsek doğru dönecek. Bu defa yağlamada filan problem olur mu acaba?
discovery-V8' Alıntı:Armut kısmı kovanlara doğru sağlı sollu vidalı olanlar 406/416 daha yenilerinde 1300/1700 serisinin, kovanı sabit olanlar 404 lerin dingilleri. 404 de kilitler mekanik, diğerlerinin bazılarında mekanik bazılarında sanıyorum hidrolik yada pnömatik.