Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,287
Ynt: Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014

aguney' Alıntı:
Abim guney_34 arabayı ilk aldıgında gereksiz şeylerle ugraşma bence derdim ama nasıl böyle bi hataya düşmüşüm offroada gelince anladım yok böyle bir zevk :smiley: aralarındaki sıcaklıklardan dolayı HUDOFF grubuna çok teşekkürler inşallah diger organizasyonlarda buluşmak dilegiyle :smiley:

bu arada resimleri aldım ben abi sıkıntı yok videolarla ugraşıyorum şimdi :smiley:
yaaaa noldu ne gerek var lastige ne gerek var janta ne gerek var arabayı oraya sokmaya falan filan noldu cicim bi gün geldin mest oldun la offroda :D Afferim sana hepsini al hepsini :D

Etiketler

freelander99' Alıntı:
HUD 3lüsüne ek olarak hepimizi kaynaştıran ilk organizasyonu hakan555 sağlamıştı,
üzerimizde emeği büyüktür.

(mesajımı düzelttim böyle daha iyi oldu)

Yok be Ayberk'im sizin zaten kaynasacaginiz varmış :smiley:
O sizin güzel düşünceniz. Yoksa kimine görede ayrılıkçı Tamil Gerillası bile olabilirim :smiley:
Hasan'ım Böyle büyük parkurlar suzilere pek uygun değil.
Arabayı büyütmekte çare değil. Her yerden geçmek hiç keyifli değil.
Başlarda şaşkınlıkla tatlı oluyor ama sonu doyumsuzluk ve Parkur sıkıntısı. Alper ve senle bi akşam girdiğimiz yere geçen pazartesi
Duster Sabri Yücel abimizle girdik. Ben hiç kalmadim Duster 1 kez battı. Duster için mükemmel keyifli heyecanlı adrenalin dolu bi Parkur oldu. Benim için ise güzel bir gezi :smiley:
Mütevazı küçük şirin suzilerle devam hem arkadaşlardan kopmamiş
Olursun hemde araçlar denk olmuş olur. Yoksa Ayberki kim kovalar :smiley:
Bu arada vitara yi sattım. Temiz otomatik JLX olursa etrafınızda haber edersiniz :smiley:

Jimny bana ben jimnye alışıyoruz abi birbirimize yükseltme lastik derken konfor iyice gitti ama kullanımı çok zevkli .Senide çok özledik abi biliyosun bizdeki yerin apayrı arayı fazla açmayalım .

kız babası' Alıntı:
Jimny bana ben jimnye alışıyoruz abi birbirimize yükseltme lastik derken konfor iyice gitti ama kullanımı çok zevkli .Senide çok özledik abi biliyosun bizdeki yerin apayrı arayı fazla açmayalım .
Eyvallah. Bilmek ne demek fazlasıyla hissediyorum bile.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Her birinizin yeri ayrı. O yüzden Maşallah diyorum ya :smiley:
İlk geziye gelicem inşallah. Ademle geliriz hatta.

Hakan555' Alıntı:
Eyvallah. Bilmek ne demek fazlasıyla hissediyorum bile.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Her birinizin yeri ayrı. O yüzden Maşallah diyorum ya :smiley:
İlk geziye gelicem inşallah. Ademle geliriz hatta.
Biz teşekkür ederiz abi inşallah ilk gezide görüşmek üzere :smiley:

Selamlar ve tebrikler Sn.Hudof saakinleri ve çılgınları ,bir türlü nasib olmadı,her defasında bir olumsuzluk ve kem küm.Cok iyi bir etkinlik olduğu ortada hepinizi tek tek kutlar ve selamlarımı iletiyorum.(tanışmasak ta).Bir dahakine İnşaallah.

freegraf' Alıntı:
Selamlar ve tebrikler Sn.Hudof saakinleri ve çılgınları ,bir türlü nasib olmadı,her defasında bir olumsuzluk ve kem küm.Cok iyi bir etkinlik olduğu ortada hepinizi tek tek kutlar ve selamlarımı iletiyorum.(tanışmasak ta).Bir dahakine İnşaallah.

Aleykümselam ,teşekkür ederiz inşallah nasip olur sizlede en kısa zamanda tanışırız.

2 resimde bende vardı :smiley:

Hasancıımın bakışlarına gurban

11.jpg

12.jpg

Image2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri