Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,162

Etiketler

Ynt: Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014

Ooo Beyler güzel bir aktivite daha tamamlanmış.Kısmet bir dahakine

katılan herkeze cok tesekur ederim arkadaslar.. cok keyif aldık ama bıraz da sıkıntılar oldu ama doğanın kanunu mu diyelimm ne dıyelimmmm.... ikizlerin girdiği parkura girdik sonuçtaaaa boruu diilllllllll :smiley: hahhaah onlar bile vinclemişler he hasanımmmm :smiley:

yusuf11' Alıntı:
katılan herkeze cok tesekur ederim arkadaslar.. cok keyif aldık ama bıraz da sıkıntılar oldu ama doğanın kanunu mu diyelimm ne dıyelimmmm.... ikizlerin girdiği parkura girdik sonuçtaaaa boruu diilllllllll :smiley: hahhaah onlar bile vinclemişler he hasanımmmm :smiley:
valla sıkıntı olsun çözülür keyfimiz kaçmasın yeterki gerçekten zevk aldığımız bir gündü yusuf abi bu arada şu cengizi arayalımda yayları ve amartisörleri konuşayım telefonu kaçtı onun ?

tebrikler
hasan uğur ve dinçer
ayrıca gruba sonradan katılan diğer arkadaşlar
marmara başlığı sayenizde faal valla :D

JUNİOR' Alıntı:
tebrikler
hasan uğur ve dinçer
ayrıca gruba sonradan katılan diğer arkadaşlar
marmara başlığı sayenizde faal valla :D
Sağolasın abi Marmara başlığını çok okuyan var ama icraatleri herkes sessiz yapıyor herhalde bizde herşey ortada gelenleri ve yeni offroadcuları götürüyoruz gezdiriyoruz mutlu huzurlu herkes eğleniyor :smiley:

Hasan bu sendeki resimleri ve videoları nasıl alıcam :smiley:

kız babası' Alıntı:
. Teşekkürler Arman abi sizin sitede çok güzel olmuş takipdeyim.
teşekkürler daha yeni umarım faydalı olur ihtiyacı olanlara

HUD 3lüsüne ek olarak hepimizi kaynaştıran ilk organizasyonu hakan555 sağlamıştı,
üzerimizde emeği büyüktür.

(mesajımı düzelttim böyle daha iyi oldu)

Abim guney_34 arabayı ilk aldıgında gereksiz şeylerle ugraşma bence derdim ama nasıl böyle bi hataya düşmüşüm offroada gelince anladım yok böyle bir zevk :smiley: aralarındaki sıcaklıklardan dolayı HUDOFF grubuna çok teşekkürler inşallah diger organizasyonlarda buluşmak dilegiyle :smiley:

bu arada resimleri aldım ben abi sıkıntı yok videolarla ugraşıyorum şimdi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri