Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,290
Ynt: Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014

freelander99' Alıntı:
:smiley: benle en çok hasan uğraşır, bi bakışımla yerinden kıpırdayamaz hale getiririm arabasını :smiley:
bence kehanette bulunurken 1 kaç kez düşün, bi bakışımla sende yolda kalırsın neme lazımmm :smiley:

bırak roketi, basarsın basarsın gitmez :smiley: rampadan çıkamayıp 1,3 motorlara maskara olur 5,2 motor ;p
aman nazar degmesin aslanıma bide nezaman rampadan cıkamamışım ben bu arada :smiley: bide sofulara giderken paso gaz kestim sizişn yüzünüzden bi bakıyorum rampada bayılmışsınız bu nedir yaw :D

Etiketler

guney_34' Alıntı:
aman nazar degmesin aslanıma bide nezaman rampadan cıkamamışım ben bu arada :smiley: bide sofulara giderken paso gaz kestim sizişn yüzünüzden bi bakıyorum rampada bayılmışsınız bu nedir yaw :D

hı hı gördüm kuma nasıl tırmandığını :smiley: ama o sayılmaz dimi ;p

freelander99' Alıntı:
hı hı gördüm kuma nasıl tırmandığını :smiley: ama o sayılmaz dimi ;p
Ana ben nezaman kuma tırmandım orda yav harbi bak düşünüyorum ama o ben degildim :D

valla çok güzel bir gün geçirmişsiniz sessiz takip yapıyorum buradan.Uzun bir ara oldu aranıza katılamıyorum bir türlü bu haftada hasan abi sağolsun aradı gel diye ama üniversite sınavlarından dolayı aranıza katılamadım üstüne bide at arabasını kalbinden vurdular sınava giderken yine bir iki hafta aranızda olamayacağım gibi gözüküyor. Sağlıcakla kalın

HASAN_5434' Alıntı:
Büyük ihtimal Lopez olur zaten çamur kalmadı ;D ;D
Çamur vardirda ole fazla bişi kalmamıştır eee ozaman bu pazar bi Lopez yapsak fena olmaz başkan falan bi işlerine baksın ona göre gidelim bence

unlztrk' Alıntı:
Mehmet stickeri kapmışsın 10 bg eklemişsin, bizimkinin zaten beygiri düşük stickersiz hiç çıkmaz oralara.
Başkan'ın yeni yaptırdığı sarı fontlu stickerlar 15 bg gücünde olmuş. ;D
Başkan bu, her yeni tasarımda geliştiriyor kendini..

freelander99' Alıntı:
HUD 3lüsüne ek olarak hepimizi kaynaştıran ilk organizasyonu hakan555 sağlamıştı,
üzerimizde emeği büyüktür.

(mesajımı düzelttim böyle daha iyi oldu)
Serkan abi, bize abilik yapmıştır, yapmaktadır da. Kabul ederse, onursal off road önderimizdir de diyebiliriz kendisine.
Hud ismi belki ilk buluşmadaki 3 kişiden ortaya çıkmıştır ama grubumuzun çekirdeği 4 kişidir. (Bakmayın siz asli üyemizin adında Hudoff yazmadığına ;D) 5. ve 6. arkadaşlar sakın alınganlık yapmasın. Grubumuzda kıdem olabilir rütbe olamaz. (Kıdem yalnızca eski demektir) Bir tek Başkan'lık ve Reis'lik makamları kapılmıştır o kadar.. ;D ;D ;D
Benden sonra gelmiş (tarih olarak) bir çok arkadaşım, açıkçası çok daha faal ve gruba çok daha faydalılar.
Bu iş sevgi işi. Yüreğinde doğaya ve insana sevgisi olan herkesin yanımızda mutlaka bir yeri vardır..
Başkan'ın dediği gibi: HUDOFF, 2 F'li

unlztrk' Alıntı:
Kapanış videosu

[youtube]http://youtu.be/Htgh_Zc2LAA[/youtube]
Ellerine sağlık. Süper ötesi olmuş. Belgesel kapanışı gibi. Bir de ekrandan cast aksa, zannedersin profesyonel yapım.
Abartmıyorum. Müzik, deniz dalgaları, tepeler ve güneşin konumu, akşam renkleri ve gölgeleri. Çok beğendim, çook..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri