Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,059

Etiketler

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

Üçüzler derken saymadığım Jimny'ler alınmasın arkadaş. Son yapılan 3 adet Jimny'i saydım. Yoksa, Tayfun'un Jimny en eski en yapılı aracımızdır. Ayberk ise sessiz ama derinden gelmektedir. Sonucu, yanardağ gibi patlayarak yeryüzüne çıkmaktır. Onu da merak içerisinde bekliyoruz. Grubun 5 Jimny'si var. Şimdilik.. :smiley:)

lynx255' Alıntı:
Üçüzler derken saymadığım Jimny'ler alınmasın arkadaş. Son yapılan 3 adet Jimny'i saydım. Yoksa, Tayfun'un Jimny en eski en yapılı aracımızdır. Ayberk ise sessiz ama derinden gelmektedir. Sonucu, yanardağ gibi patlayarak yeryüzüne çıkmaktır. Onu da merak içerisinde bekliyoruz. Grubun 5 Jimny'si var. Şimdilik.. :smiley:)

birde samuraisi var tabi ama o şimdilik asfalt cı

Arkadaşlar şimdiden HUDOFF grubunun ve gb ailesinin kurban bayramı kutlu olsun nice bayramlara inşallah :smiley: :smiley:

Evet beyler, bayanlar..
Havaların yavaş yavaş soğumaya başladığı ve kışın ben geliyorum mesajlarını hafif hafif yolladığı bugünlerde, Hudoff da ufaktan ufaktan araziye doğru yol almakta.
Hudoff'un kurucu üyelerinden Uğur Başkanımız, Kara Kızı ile sezona çoktaaaan hazır beklemektedir.
Atıl Kurt, köklü değişiklikler ile süratle eksikliklerini tamamlamaya çalışmaktadır.
Reis'imiz bu sezon maalesef araçsız, fakat O da ekibin tüm gezilerine eksiksiz katılacak inşAllah.
Genç kardeşimiz Tayfun ise geçirdiği talihsiz bir kaza neticesinde yaşadığı şanssızlığını şansa çevirme telaşesinde. Sezona, bomba gibi, sımsıkı, sapsağlam gelmektedir.
Buradan bu kısa bilgilendirmeyi tüm dostlarımıza yapar, yeni sezonun kazasız, belasız, neşeyle geçmesini Allah'tan dilerim..

Çok değil, bundan bir zaman önce, Google'ın bile Hudoff'u tanımımadığı zamanlarda başladı bu macera.. :smiley:

Aradan aylar geçti..
Geziler yapıldı..
Mangallar yakıldı..
Resimler, videolar çekildi..
Konu konu üstüne açıldı..
Çok konuşuldu, çok tartışıldı..

Yeni insanlar, yeni yüzler hep misafirimiz oldu..
Gülen yüzler hiç eksik olmadı..

Teşekkürler arkadaşlar..

Şimdi artık Google da Hudoff'u tanıyor. :smiley:

Yeni sezon'a başlarken, tüm sevenlerimize; "Takipte kalın!", "Marmara gezilerini kaçırmayın!", "Soğuk kış aylarında kandaki sarımsak oranını düşürmeyin!", "Mangalsız ve sucuksuz kalmayın!" diyoruz..

HUDOFF, 2F ile yeniden arazide!

29 ekim akşamı ortaköy sahilde platform hazırlanıyo havai fişek ses sistemi vs ben çocukları oraya götürcem araziye gelsem yetişemem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR