uysalburak
Zirve
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi
Aleyküm selam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aleyküm selam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
İki haftada bir org. var sönüklük yok sen yoksun al bir araçta gel artıkaslan28' Alıntı:Bu sene sönük geçiyor hiç org.yok
Aracı ince eleyip sık dokuyorum halen çok kararsızım ama birgün alacagım kesinHASAN_5434' Alıntı:İki haftada bir org. var sönüklük yok sen yoksun al bir araçta gel artık
bu kadar ince elersen toz olur uçar fazla elememek lazım en fazla üç ay senin iki yıl olacak neredeyse acele et ;D ;Daslan28' Alıntı:Aracı ince eleyip sık dokuyorum halen çok kararsızım ama birgün alacagım kesin
Buna ne diyorsun Hasan bayadır duruyor olması kafa kurcalıyor ama çokda güzel duruyorHASAN_5434' Alıntı:bu kadar ince elersen toz olur uçar fazla elememek lazım en fazla üç ay senin iki yıl olacak neredeyse acele et ;D ;D
İnşallah abi bekleriz sen aracı alda 2-3 haftada bir çıkıyoruzahmet 53' Alıntı:arkadaşlar herkeze selamlar uzun bir aradan sonra yeni araç alarak sahalara geri dönmeye karar verdim .yakın zamanda yeni bir gezinti olursa sizlerle buluşmayı isterim
Hayırlı olsun abı nasıl birsey aldın yapılımı araç bizde görelim buraya resim atabılırsenahmet 53' Alıntı:hasan kardeşim düşünme faslını geçtım aracıda aldım.artık bende suzukıcı oldum.ben üstüme düşeni yaptım.sıra sizde