Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,074

Etiketler

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

Araç hala bakıyorum hasan
Hatta şu ilana baksana bi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-ilk-sahibinden-orjinal-189728275/detay

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

limankalesi' Alıntı:
Araç hala bakıyorum hasan
Hatta şu ilana baksana bi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-ilk-sahibinden-orjinal-189728275/detay

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
İlan yeni verilmiş 10 bine verir bu aracı lastik jant tampon vinç 5000 tl araç da 5000 bine gelir havada alınır bır arızası yoksa

ilan kalkmış ,,,kaçırdık
hasan sen samuraydan memnunmuydun,, bide niye satmıştın abi

limankalesi' Alıntı:
ilan kalkmış ,,,kaçırdık
hasan sen samuraydan memnunmuydun,, bide niye satmıştın abi
ben komple sattım binek aracım var suan yani arazi aracı seneye düşünüyorum inşallah ilk samuraiden çok memnundum makaslı ve arazisi dişlili sistem olandı ama ıkıncı yaylı ve zincirli sistemdi çok sıkıntı yaşadım ama genel olarak aracın motoru ve yuruyeni iyi durumda ise alınır zaten bunlarda boya ve değişen sorulmaz motor ve dört sağlam olsun devam et :smiley:

araç patronun aracıymış, bu elemanıymış bilgisi yok pek araç hakkında, şehir dışındaymış cuma günü aracı görebileceğiz,,hayırlısı bakalım

herkese slm lar

konuyla alakası yok ama HUDOFF un açılımı nedir acaba öğrenebilirmiyim

Hasan, Ugur ve Dincerin kurmus oldugu offroad gurubu... Offunu soylemeden hud'unu hizli hizli soylersen motor sesini de duyabilirsin

unlztrk' Alıntı:
Hasan, Ugur ve Dincerin kurmus oldugu offroad gurubu... Offunu soylemeden hud'unu hizli hizli soylersen motor sesini de duyabilirsin

;D ;D ;D

İlginç !!

Dünya üzerinde konuşulan 30 farklı dilde hep aynı manaya (Miğfer, Başlık) gelen Hud kelimesinin bilmediğimiz bir özelliği daha çıktı.. ;D
Bakalım daha neler öğreneceğiz..

;D ;D ;D

unlztrk' Alıntı:
güzel bir açıklama olmuş gibi ayrıca hud'un anlamıda var onuda Dinçer açıklamıs

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri