Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,095
Jimny 4work. Canım sıkıldıkça açıp bakıyorum resimlerine. Muhteşem alet. İstenen sonradan eklenen herşey ama herşey orjinal olarak fabrika çıkışı üstünde. Of türkiye of. Yok işte burada

Etiketler

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

alper soykan' Alıntı:
Bu ne yaw herkes yan çiziyo. Haydi lopeze bu pazar
aynen sana katılıyorum abi hadi bu hafta Lopeze:D

Ayrıca dursun ustanın samurailarına ne oldu?

alper soykan' Alıntı:
Bu ne yaw herkes yan çiziyo. Haydi lopeze bu pazar

Ayrıca dursun ustanın samurailarına ne oldu?
Aynen alper abi katılıyorum sana bi Lopez yapmak lazım :D

Hani azda kaldı yani cuma oldu yaw lopez lopez hem senin yeni papuçları deneriz :D

guney_34' Alıntı:
Hani azda kaldı yani cuma oldu yaw lopez lopez hem senin yeni papuçları deneriz :D

senin arabadayım pazar günü ,göster bakalım 5lt motorun gücünü bana
yolda kalırsan aynen iner başka arabaya binerim peşinen söliim :smiley:

freelander99' Alıntı:
senin arabadayım pazar günü ,göster bakalım 5lt motorun gücünü bana
yolda kalırsan aynen iner başka arabaya binerim peşinen söliim :smiley:
Bunu bir hakaret olarak kabul edesim var ama etmiyorum 5 lt degil 5,2 lt bikerem tamammı ::D öle copilot kaçıp gitmez yani lütfen çamura girer pilotu aşşagı indirmez halleder herşeyi vinç falan filan :D :D

guney_34' Alıntı:
Bunu bir hakaret olarak kabul edesim var ama etmiyorum 5 lt degil 5,2 lt bikerem tamammı ::D öle copilot kaçıp gitmez yani lütfen çamura girer pilotu aşşagı indirmez halleder herşeyi vinç falan filan :D :D

eskiden kol pilotlar varmış, her türlü işkenceyi çekip bide pilottan azar işitirmiş.
sonra bakmışlar olmuyo böyle, federasyonunda izniyle co pilotluk açılmış.
co pilot gerektiğinde pilota bilgi veren, sinirlendiğinde küsen, canı sıkıldığında arka koltuğa geçen,
mini bardan faydalanan , elini kirletmeyen, araçta sorun çıktığında olay mahalini ilk terkeden kişi olarak yönetmeliklere geçmiş.

freelander99' Alıntı:
eskiden kol pilotlar varmış, her türlü işkenceyi çekip bide pilottan azar işitirmiş.
sonra bakmışlar olmuyo böyle, federasyonunda izniyle co pilotluk açılmış.
co pilot gerektiğinde pilota bilgi veren, sinirlendiğinde küsen, canı sıkıldığında arka koltuğa geçen,
mini bardan faydalanan , elini kirletmeyen, araçta sorun çıktığında olay mahalini ilk terkeden kişi olarak yönetmeliklere geçmiş.
O yandık bu hafta desene ama daha ne yapılacak ondan da bi haber yok acaba Lopez mi olacak :smiley:

Ne Lopez'miş arkadaş. Herkesi kendine aşık etmiş. ;D
Son yaptığımız süper light gezinin bana bilançosu çamur dolu bir alternatör oldu. Araç şu anda yine bakımda. Benim acilen aracı yükseltmem lazım. En ufak geçişte çamur direk motorun içinde.

lynx255' Alıntı:
Ne Lopez'miş arkadaş. Herkesi kendine aşık etmiş. ;D
Son yaptığımız süper light gezinin bana bilançosu çamur dolu bir alternatör oldu. Araç şu anda yine bakımda. Benim acilen aracı yükseltmem lazım. En ufak geçişte çamur direk motorun içinde.
o zaman bu hafta lopezde senin aracın geçiş açılarını inceleyelim ona göre yükseltme yaparsın ;D ;D ;D ;D

HASAN_5434' Alıntı:
o zaman bu hafta lopezde senin aracın geçiş açılarını inceleyelim ona göre yükseltme yaparsın ;D ;D ;D ;D
Aynen hasan katılıyorum bakmak lazım ne kadar yükseltmeye gerek var tabi bu benim içinde geçerli :smiley:

aslan28' Alıntı:
Arkadaşlar bu arazi araçlarına içimizde yazılım (chip)yaptıran varmı hiç?
Valla bende düşünüyorum yaptırmayı düşünüyorum cherokee ye yaptırmayı kendi kullandığım servis minibüsü mde var Citroen jumper 2.2 120 hp idi suan 168 hp ve 55 bin km oldu bi zararını görmedim yakitim baya düştü suan 43 kuruş yakiyo km de megacips markası :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR