alper soykan
autobot jimny
Jimny 4work. Canım sıkıldıkça açıp bakıyorum resimlerine. Muhteşem alet. İstenen sonradan eklenen herşey ama herşey orjinal olarak fabrika çıkışı üstünde. Of türkiye of. Yok işte burada
alper soykan' Alıntı:Bu ne yaw herkes yan çiziyo. Haydi lopeze bu pazar
aynen sana katılıyorum abi hadi bu hafta Lopeze
Ayrıca dursun ustanın samurailarına ne oldu?
Aynen alper abi katılıyorum sana bi Lopez yapmak lazımalper soykan' Alıntı:Bu ne yaw herkes yan çiziyo. Haydi lopeze bu pazar
Ayrıca dursun ustanın samurailarına ne oldu?
guney_34' Alıntı:Hani azda kaldı yani cuma oldu yaw lopez lopez hem senin yeni papuçları deneriz
Bunu bir hakaret olarak kabul edesim var ama etmiyorum 5 lt degil 5,2 lt bikerem tamammı : öle copilot kaçıp gitmez yani lütfen çamura girer pilotu aşşagı indirmez halleder herşeyi vinç falan filanfreelander99' Alıntı:senin arabadayım pazar günü ,göster bakalım 5lt motorun gücünü bana
yolda kalırsan aynen iner başka arabaya binerim peşinen söliim
guney_34' Alıntı:Bunu bir hakaret olarak kabul edesim var ama etmiyorum 5 lt degil 5,2 lt bikerem tamammı : öle copilot kaçıp gitmez yani lütfen çamura girer pilotu aşşagı indirmez halleder herşeyi vinç falan filan
O yandık bu hafta desene ama daha ne yapılacak ondan da bi haber yok acaba Lopez mi olacakfreelander99' Alıntı:eskiden kol pilotlar varmış, her türlü işkenceyi çekip bide pilottan azar işitirmiş.
sonra bakmışlar olmuyo böyle, federasyonunda izniyle co pilotluk açılmış.
co pilot gerektiğinde pilota bilgi veren, sinirlendiğinde küsen, canı sıkıldığında arka koltuğa geçen,
mini bardan faydalanan , elini kirletmeyen, araçta sorun çıktığında olay mahalini ilk terkeden kişi olarak yönetmeliklere geçmiş.
o zaman bu hafta lopezde senin aracın geçiş açılarını inceleyelim ona göre yükseltme yaparsın ;D ;D ;D ;Dlynx255' Alıntı:Ne Lopez'miş arkadaş. Herkesi kendine aşık etmiş. ;D
Son yaptığımız süper light gezinin bana bilançosu çamur dolu bir alternatör oldu. Araç şu anda yine bakımda. Benim acilen aracı yükseltmem lazım. En ufak geçişte çamur direk motorun içinde.
Aynen hasan katılıyorum bakmak lazım ne kadar yükseltmeye gerek var tabi bu benim içinde geçerliHASAN_5434' Alıntı:o zaman bu hafta lopezde senin aracın geçiş açılarını inceleyelim ona göre yükseltme yaparsın ;D ;D ;D ;D
Valla bende düşünüyorum yaptırmayı düşünüyorum cherokee ye yaptırmayı kendi kullandığım servis minibüsü mde var Citroen jumper 2.2 120 hp idi suan 168 hp ve 55 bin km oldu bi zararını görmedim yakitim baya düştü suan 43 kuruş yakiyo km de megacips markasıaslan28' Alıntı:Arkadaşlar bu arazi araçlarına içimizde yazılım (chip)yaptıran varmı hiç?