alper soykan
autobot jimny
Ben de jimny için istiyorum ama olumlu bir yorum göremedim chip için
Abi valla 55 bin km oldu daha bi sıkıntı çıkmadı ve suan peşimden gelen yok ucak gibi mübarek ne yokusta bayılma ne yigilma bastimi gaza hemen topluyor kendinialper soykan' Alıntı:Ben de jimny için istiyorum ama olumlu bir yorum göremedim chip için
Abi şimdi konuştum sizin motorla iletişim kuramuyormus elimdeki cihazlarla ama başka yerde yaptırabilir dedi yaptircagin zaman gene danisiriz kendisine bende cherokee için düşünüyorumalper soykan' Alıntı:Chip taktırdıın yere sorsak 1300cc dohc motora uygularmı? Sonuç için bir fikri var mı?
Tamam düz motorda yakıt ekonomisi olmaya bilir ama benim minibüs 50 kuruştan 43 kuruşa kadar düştü ben şahidim ama turbo dizel motorfreelander99' Alıntı:çip turbosuz motorda hiçbir işe yaramaz.
turbo dizellerde faydası görülüyor. şuana kadar yakıt ekonomisi sağladığına şahit olmadım, 1 senedir kullanıyorum ,
performansı güzel.
jimny nin motor gücü sorunu yok, isteyen ayna maruti ile sorunu aşar.
çerokiler içinde bu geçerli.
Ricaederim abi nedemek bu arada bu pazar lopez yokmu yawalper soykan' Alıntı:teşekkürler mehmet ilgin için. A
yberk sende chip var mı yahu???!!!
afiyet olsun başkan o yanındaki adama söyle dinçer beye iyiki bi foto ve video çekti he birini göremedik dahakız babası' Alıntı:Yönetim kurulu toplandık ;D ;D ;D
Evet abi işte budur artık tampona degdi falan filan diye ugraş olmucak galiba iyi olmuş abi hayırlı olsunalper soykan' Alıntı:bugünkü zihni sinir projem