Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,099
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

Alem adamsın Dinçer
Ama en sonki lopezde neler çekilde sen daha iyi biliyorsun yoksa benim için no dont sıkıntı:smiley:

Etiketler

lynx255' Alıntı:
ZIRALELLI ne yaa? ???
;D ;D ;D ;D ;D
aaaa nasıl yani sevgili ATILKURT sen dünya çapında nam yapmış Türkiye ye yeni girmiş ZİARELLİ EXTREME lastiği bilmiyorum deme bana yaniii ;D ;D ;D ;D

HASAN_5434' Alıntı:
aaaa nasıl yani sevgili ATILKURT sen dünya çapında nam yapmış Türkiye ye yeni girmiş ZİARELLİ EXTREME lastiği bilmiyorum deme bana yaniii ;D ;D ;D ;D
Heeeee O Mu Bu?
Abi desene baştan şunu. Hiç unutmam 80 yılların başıydı. Türkiye o zamanlar henüz 80 darbesinin etkisini üzerinden yeni yeni atmaya çalışan, sağcılığı, solculuğu geride bırakarak Özal ile birlikte ilericiliği ilke edinmiş bir ülke konumundaydı. Tabi iş dünyası da yeni kurulan bu sivil hükumet ile birlikte dünya çapında atılımlar yapma çabasındaydı. Avrupa'dan ve özellikle Amerika kıt'asından 50 yıl geriden geliyorduk. Çok çalışmalı, arayı hızla kapatmalıydık. Bunun için her şeyi sıfırdan keşfetmek yerine daha önceleri üzerinde çalışılmış ve başarılmış hazır teknolojileri almak, bize bu medeniyet yarışında basamakları ikişer ikişer çıkma şansı tanıyacaktı. Bu amaçla ülkemizin önde gelen servet sahiplerinden biri olan Sabancı ailesi bir lastik fabrikası kurmak amacıyla araştırmalara başlamıştı. Sabancı mühendisleri, o zamanlar dünyada bu işi mükemmel şekilde yapabilen üç ülkeden birisi olan Almanya'da aradıklarını fazlası ile buldular. Ve buldukları bu ileri teknoloji lastik üretim fabrikasının tüm üretim bantlarını memlekete taşımaya başladılar. Bu taşıma ve kurulum işi o kadar büyüktü ki; ancak üç yılda tamamlanabildi. Bugün dünya çapında lastik markaları ile yarışabilen önemli bir Türk markası olan, milli gururumuz Lassa'nın üretim bantları işte ta o zamanlardan gelmektedir. O firma ise, Avrupa ve soğuk Rusya'nın tüm şantiyelerinde istisnasız kullanılan tek marka olan, ağır iş şartları için tasarlanmış, dünyanın en iyi extrem lastiği sayılan Michael ZIARELLI'dır.
Ziralelli ne abi? Bak ya, bana neler yazdırıyorsun?
Walla hiç duymadım, görmedim bilmiyorum..
Derin dip not: Ha bunları da çok pis salladım, kimse inanmasın, yok öyle bir şey..
;D ;D ;D ;D ;D

zilleri taktı şıkı şıkı yaptıı , hahaha

yok yok şıkı şıkı uymadı , vram vram yapsın bari, gaz verme efecti

olmadı bi elektrik motor ile 3.dingili ilave ederiz, o lastikleri araç çevirebilsin diye.

Karar verilmedi dimi daha bu hafta ne yaptigimiza ?

Lastikler cuma günü gelir dedi firma gelirse takıyorum kesin ama gelmez ise de kl71 takıyorum yani herhalukarde lastık takacağım

HASAN_5434' Alıntı:
Lastikler cuma günü gelir dedi firma gelirse takıyorum kesin ama gelmez ise de kl71 takıyorum yani herhalukarde lastık takacağım
Eee ozaman Lopez yaparız herhalde ona göre snorkel takılcam :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR