KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
i
işte olay ozaten haberleri yok bence. çünkü offroad gezilerimiz>marmara altında bi başlık açsak 2 şubat gezisi diye haberdar olunur. sohbet köşesi sadece yazanlar yani bizlerin arasında dönüyor. cahilliğime yeniliğime verin ben açmayı bilmiyorum yeni başlık. bilen biri açsa mesela.
i
işte olay ozaten haberleri yok bence. çünkü offroad gezilerimiz>marmara altında bi başlık açsak 2 şubat gezisi diye haberdar olunur. sohbet köşesi sadece yazanlar yani bizlerin arasında dönüyor. cahilliğime yeniliğime verin ben açmayı bilmiyorum yeni başlık. bilen biri açsa mesela.
Bu hafta olursa ben gelemem. Bir sonra ki hafta içinse; olabilir. Ancak acizane tavsiyem, boş boş arabaları çamurlayıp gelmektense, keşif gezisi yapalım. Mesela Çatalca'dan dalalım, Ormanlı'dan çıkalım. Beykoz'dan dalalım, Şile'den çıkalım gibi. Yolumuza engel çıkarsa elimizden geldiğince aşmaya çalışırız. Olmadı etrafından dolaşırız. Çıkmazsa da gezmiş oluruz. Yer, yöre görmüş oluruz.
Atıl kurt kardeşim sende bi sıkıntı var herhalde eski canlılığı göremiyorum sanki git gide kaybediyoruz seni inşallah öyle değildir hayırlısı olsun bakalım :-\ :-\ :-\
Yılbaşı geçti daha bitiremediğim işler var. Bunalımlardayım. Depresyona gireyim diyorum, orada da duramıyorum. Geçecek inşAllah. Sıkıntı yok sonraki haftalarda yaparız güzel güzel keşif gezileri. Olmaz mı?
Yılbaşı geçti daha bitiremediğim işler var. Bunalımlardayım. Depresyona gireyim diyorum, orada da duramıyorum. Geçecek inşAllah. Sıkıntı yok sonraki haftalarda yaparız güzel güzel keşif gezileri. Olmaz mı?
Başkanın eşi arabayı yakarım diyor, benimki lastiklerini keserim diyor,ayberkin manitası seni terk ederim diyor biz bu halde tamam diyoruz sen servis kızıyor diyorsun oldumu şimdi
Hoppalaaa eğer bu pazar aktivite yoksa lastikleri takırmak için çırpınmıycam. Haftaiçine bırakıcam.
Gönlümden geçen ise yarın taktırıp, pazar keyfine varmak.