alper soykan
autobot jimny
Ynt: Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014)
Discoo
Discoo
alper soykan' Alıntı:Vay vay vaay kimler buradaymış. Discovery nezaman geliyo onu söyle
Biz off road'ı kaya, kaya yapıyoruz.. Mudboard olarak kullanıyoruz arabaları..freelander99' Alıntı:KL71 in tek sorunu, yan dişleri zayıf, o yüzden kanala düşünce çıkmak pek mümkün olmuyor.
BF MT de yan diş mevcut, Ortada daha fazla diş var bu da performansını biraz daha arttırıyor.
ses konusunda ademe sordum ama daha yanıt gelmedi, muhtemelen bf , marşal a göre daha sesli bir lastik
ama fiyat farkı sebebiyle KL71 tercih etmiştim, bugun gene %50 fark var.
KL71 ses ve performans olarak bence yeterli.
dinçerde kendine bi KL71 alsa iyi olacak, kaykay nereye kadar dimi dinçer
Çamura tövbekar olursan offroad bitmiştir zaten offroad deyince ilk çamur gelir akla sonra diğerleri o yüzden devammlynx255' Alıntı:Biz off road'ı kaya, kaya yapıyoruz.. Mudboard olarak kullanıyoruz arabaları..
Benim tekerlekler için de 7 yıl Nasa'da, 5 yıl Kasa'da araştırmalar yapılmış. Çamurdan çok, kayaya müsait. Sert zemin seviyor.. ;D
Zaten bu gidişle çamura tövbekar olacağım..
diyelim gitsinaslan28' Alıntı:Hasan avatardaki resime hayırlı olsun diyelimmi?
alper soykan' Alıntı:marshalı severim keza şu an marshall kw22 kartipi kullanıyorum.
şöyleki jimny şu an benim tek aracım. A/T Alsam sorun olmaz ama MT almak istiyorum ve yoldada rahat kullanabileceğim yapıya sahip tek M/T BFGoodrich. yani günlerdir araştırıyorum, soruyorum ve bu kanıya vardım. ayrıca Mehmet Becce'de lastikçilerde bu doğrultuda BF MT den şaşmamamı söylediler.
beyler sizin fikirleriniz nedir? yön verin bu acemiye ;D
kız babası' Alıntı:ben esasında ınsa istiyorum ama piyasada yok
kız babası' Alıntı:beccede yok senin arkadaş ne istiyo lastiklere durumu nasıl abi
kız babası' Alıntı:fiyat ne istiyo abi