Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kız babası Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,944
Ynt: Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014)

freelander99' Alıntı:
Dinçer emekliye ayrılmayı düşünüyormuş da bize söylemiyor.

Jimny grubunda bu araba beni çok üzüyor diye yakınıyordu
Bi terslik var bu Dinçer beyde ama hayırlısı emekliye ayrılma konusuna gelince o biraz zor :mad: :mad: :mad:

Etiketler

GÜNAYDIN ARKADASLAR . anadolu yakasında bı gezi düzenlesenız. nasıl olur.. OLURU VARMI :smiley:

alper soykan' Alıntı:
tek araç olmaz tabiiki biliyorum. ama pazar çaliştiğim için hiç bir şey yapamamaktansa yarın biraz da olsa çamur toprak koklamak istiyorum. keza jimny nin yeni halini denemek için çıldırıyorum

Anadolu yakasında olsaydınız Cekmekoyde bi tur atardik.

aslan kardeşim şu lastıklerı bi denesek ıyı olur...atar yapıyorum lastıge ... .anadolu yakasındayım pendıkte şu taşdelendeki parkuru ziyaret edebılırız..

Abi bende araç arayışındayım bulsaydım şöyle güzel bir araç yanlız bırakmazdım seni

Hakan555' Alıntı:
Anadolu yakasında olsaydınız Cekmekoyde bi tur atardik.

her an anadolu yakasında olabilirim :smiley: 05356603344 benim no haberleşelim. uskumruköy gümüşdere çiftalan tarafına yola çıkmak üzereyim. direkt kaşıya da gelebilirim

Bak, bak! Dedikodulara bak ardımdan yapılan.. Ayıp lo size..
Sucuklar bende Allah'ın izni ile elleşmeyin. Cumhuriyet sucukta bir numara..
Cumartesinden hazırlarım inş. Kaşar istiyonuz mu lo? Kaşar da kesem, koyam mı aralarına?

Geçen haftaki sucuklar gerçekten efsaneydi sucuk zarı çıkarmaktan foto çekemedim :smiley:

lynx255' Alıntı:
Bak, bak! Dedikodulara bak ardımdan yapılan.. Ayıp lo size..
Sucuklar bende Allah'ın izni ile elleşmeyin. Cumhuriyet sucukta bir numara..
Cumartesinden hazırlarım inş. Kaşar istiyonuz mu lo? Kaşar da kesem, koyam mı aralarına?
kaşar sucuktan önce pişip başlıyo erimeye ,kaşar eriyip akmadan alıyoruz ateşden bu seferde sucuk pişmiyo bence kaşar olmasın

kaşarları küp olarak ayrıca kesip şişe dizsin,
sucukları uzunlamasına kesip ayrı şişe dizsin
domatesleri soyup ayrıca şişe dizsin
patatesleri ......

ekmek arası yaparken bi ondan bi bundan bi şundan ilave ederiz :smiley:

3 hafta ara vermişken biraz zorlayalım şartları dimi :smiley:

madem işi zorlaştıcaz kaşarları rendeleyip getirsin sıcak sucugun üzerine serpelim hemen erir zaten sabahta erken kalkıp bize taze sıkma portakal suyu hazırlasın buluşma noktasında içeriz

kız babası' Alıntı:
madem işi zorlaştıcaz kaşarları rendeleyip getirsin sıcak sucugun üzerine serpelim hemen erir zaten sabahta erken kalkıp bize taze sıkma portakal suyu hazırlasın buluşma noktasında içeriz
O kadar da yüklenmeyelim arkadaşa kaşar portakal suyu kalsın sucukları hazırlasın yeter :smiley: :smiley:

HASAN_5434' Alıntı:
O kadar da yüklenmeyelim arkadaşa kaşar portakal suyu kalsın sucukları hazırlasın yeter :smiley: :smiley:

Ayberk günlüğü kaç para jimny nin ? Sen oturcanmi yan koltuğa ?
Aman yavaş hemen by pass a Hasan geliyor bas gaza gibi müdahalede bulunucanmi :smiley:

Yormayin Dinçer'i bi dahakine kahvaltı programı yapın.
Yumurta kirsin. Beyaz peynir eski kaşar kavurma zeytin sucuk hellim kaymak alsın
Sarkuteriden. Çok ugrasmasin yani yazık :smiley:

talep olcakmı diye merak ettim aslında,

aklımdan geçen, aracı tamamen bırakmak, yani ister şöför, ister 2 kişi olarak alabilecekler,
yakıt, yıkama vs dahil bir paket gibi.

hayal ettiğim gibi olursa , ben arkada başka bir araçta olurum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON KONULAR

Geri