kız babası
Kamp III
Ynt: Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014)
Tmm dİnçerİm'
Tmm dİnçerİm'
kız babası' Alıntı:Tmm dİnçerİm'
kız babası' Alıntı:1100 tl 5 ad kl 71 . Ben vazgeçiyorum diger tarafım dürtüyo hade hade diye
kız babası' Alıntı:Yanlış hatırlamıyorsam 2 ay oldu 4 veya 5 kere gezide kullandım lastikler yepyeni. Stepne hiç takılmadı ztn . Bu arada 1100 veren oldu şehir dışındaydı nakliye vs yüzünden satmadım
kız babası' Alıntı:Tek araç offroad olmaz keşif amaçlı parkur dışı çiftalan kısırkaya gezebilirsiniz sahilden devam edilebilir bildigim bi rota yok maalesef Dinçer'in ilgi alanına girer rota işleri
Ooo başkan asıl ben senın geçtiğin yerlerden geçebilecekmiyim bakalım sen benim geçtiğim yerlerden rahat geçersinkız babası' Alıntı:Tmm sıkıntı yok lastik degiştirmekten vazgeçtim hasan reisle bi tura çıkalım bakalım yeni vıtarasıyla geçtigi yerlerden ben geçemezsem o zaman düşünürüz
Kestaneleri Ayberk çizer ama sucukları felan evde dinçer hazırlayacak cezalı cevap bekleniyor telıde açmadı ;D ;Dkız babası' Alıntı:peki haftasonu görelim bakalım neler yapıcak senin vıtara Ayberk'den ses yok kestaneleri çizmeye başladımı acaba