Hudoff İle Yedigöller Gezisi.. (20140112)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,438
Ynt: Hudoff İle Yedigöller Gezisi.. (20140112)

geçen hafta lopezde ınsa turbo almalıyım diye düşündüm hazır laztik degiştirirken bi boyda büyügü olsun dedimkaça satayım lastikleri

Etiketler
yedigöller

oğuzdan adres tarifi bekliyoruz, adres gelirse kemerburgaz yaparız,
gelmezse şile yaparız ,

şilede maden ocağı muabeti geçmişti geçen başlıkta, orasını da deneyebiliriz,
benzincisinin orda biyer var demişlerdi orayada bakabiliriz.

hakan555 amarok kesin gelecek mi?

kız babası' Alıntı:
geçen hafta lopezde ınsa turbo almalıyım diye düşündüm hazır laztik degiştirirken bi boyda büyügü olsun dedimkaça satayım lastikleri

başkan , lastiklere geçmeden önce amortisör leri hallet bence, araç havaya kalktıkça çat çut sesler geliyo, bide lastikleri buyutup yükü artırırsan bişerleri kırıp diskalifiye olabilirsin

Konu başlığında tarih önümüzdeki haftayı gösteriyor buluşma bu hafta değilmi? :-\

Dogru buluşma bu hafta konu başlıgını açan atıl kurt lüt fen gerekli düzenlemeyi yapınız birde gün.ay yıl şeklinde aralarında noktasıda olsun yedi göller yalan oldu onada bi müdahale ediniz lütfen

hesap 7göller olduğundan planlı 1 hafta tolereli açılmış, ben şimdi farkettim,

bizim arazi işi bu hafta olacak gibi gözüküyor. dimi atılkurt ve başkan? hasan zaten evde dinlenecek ona farketmez diye sormadım

ilk mesaj düzenlenemiyor forumda , o yuzden yeni başlık açmak lazım.

aslan28' Alıntı:
Konu başlığında tarih önümüzdeki haftayı gösteriyor buluşma bu hafta değilmi? :-\

sen hangi semttesin, benim araçta yer var gel istersen , foto makinası kamera neyin varsa al gel :smiley:

fr eelander99' Alıntı:
sen hangi semttesin, benim araçta yer var gel istersen , foto makinası kamera neyin varsa al gel :smiley:
Ben Avrupa yakası Sultangazide oturuyorum
Nikon prof makinam var uyarsa süper olur gelirim bende

Di :smiley:) Hasan reisi evde bırakamam gerekirse kendi aracımı veririm ben arkadan yürüyerek gelirim

Buluşma net 05 ocak yeni 2014 de sabah 09,15 de viaportda buluşup 09,45 e kadar simit sarayında kahvaltı edilcek 10,00 da migrostan alışveriş yapılıp yola çıkıcaz .

Not : Ben hala hastayım:(

araç varsa ve buluşma yerine kadar kendi aracınla gelirsen, ordan sonra benim araçla devam edebiliriz.

aramızda heralde bi 40km var :smiley: anadolu yakasındayım

yeni başlığı açtım

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=100203.new#new

kız babası' Alıntı:
Di :smiley:) Hasan reisi evde bırakamam gerekirse kendi aracımı veririm ben arkadan yürüyerek gelirim

Buluşma net 05 ocak yeni 2014 de sabah 09,15 de viaportda buluşup 09,45 e kadar simit sarayında kahvaltı edilcek 10,00 da migrostan alışveriş yapılıp yola çıkıcaz .

Not : Ben hala hastayım:(
Helal sana başkan yaktım bu hafta ayberki benden çekeçeği var

Aracım var işlerimi ayarlayıp mutlaka gelmek istiyorum yarın netleşir yazarım diğer konuya
Şimdiden teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR