kız babası
Kamp III
Ynt: Hudoff İle Yedigöller Gezisi.. (20140112)
Hayırlı olsun hasan pazar neyle gelcen sarı bi samuraiylemi görcez seni
Hayırlı olsun hasan pazar neyle gelcen sarı bi samuraiylemi görcez seni
Pazarlık payı da var mı?HASAN_5434' Alıntı:bu arada ayberkcim aracı sattım senın aracı satıyorsan lastıklerını , getini al 15500 tl vereyım ;D ;D
oguzhan3434' Alıntı:gectigimiz gunlerde size katilamadim ama yazdiklarinizi goruyorum simdi bi fikir veriyim dedim,gectigimiz gunlerde siz lopezdeydiniz biz anane babane diye bi parkurdaydik orasida zorlu guzel bi parkurdu sik rampalar dik yokuslar var.gideriz derseniz yolu anlatiyim biraz alengirli![]()
kız babası' Alıntı:Hayırlı olsun hasan pazar neyle gelcen sarı bi samuraiylemi görcez seni
ne evi senin aracı aldım say tamam hadi 16000 tl vereceğim seni kırmıyorum pazarlık sünnettır ;D ;Dfreelander99' Alıntı:bu pazar evde dinlenecekmiş![]()
Yok başkan ştandart jimny ile gelebilirim pazarlık aşamasındayız ;D ;Dkız babası' Alıntı:Hayırlı olsun hasan pazar neyle gelcen sarı bi samuraiylemi görcez seni
Aha bir standart daha..HASAN_5434' Alıntı:Yok başkan ştandart jimny ile gelebilirim pazarlık aşamasındayız ;D ;D
yanlış anlaşılmasın ştandart derken ayberkcimin standartı ;D ;D ;Dlynx255' Alıntı:Aha bir standart daha..
Hayırdır başkan lastıkleri mi değiştiriyorsun senin lastikler iyikız babası' Alıntı:Sen aldınmı arabayı Benim lastikleri satayım sana
vuuu nerden esti böyle resimlerini çek siteye koy satılır başkankız babası' Alıntı:235/75/15 ınsa turbo alcam