Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 329
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,980

HASAN_5434

Hudoff offroad clup
Yer
İstanbul
evet arkadaşlar gezi rotamaız için tavsiyeleri alalım ;D
başkanda aracı aldı cay semaver işide tamam ekibi bu hafta bi toplayalım bakalım özellikle Atılkurt

Etiketler
Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

telofonla gelen bilgilere göre liste şu şekil şimdilik

1-suzuki samurai hasan5434
2-suzuki jimny freelander
3-suzuki jimny atılkurt
4-suzuki jimny kız babası
5-jeep kare kasa yusuf11
6-suzuki vitara hakan555
7-suzuki jimny Alper ?

Konu zaten açılmış ben de diğer topic'e yazdığım mesajı buraya da yapıştırayım:
Hudoff 001 nolu parkurda ısrar ediyorum arkadaşlar.. Oradan yola çıkar. Yine küçük bir girişten çamlığa gireriz. Deniz manzarasında yağan yağmur altında ateşimizi yakarız. Güzel havada herkes piknik yapar.
Bu yağmurda kumsal da tam gezilecek kıvamdadır. Böylece çamura bulaşmadan eğlenir, haftanın stresini üzerimizden atar, huzurla evlerimize geri döneriz. :D
Eve dönerken, "Pazartesi acaba usta ne söyleyecek?", "Şimdi bu aracı nerede yıkatacağız?", "Üstümüz bu halde apartmana nasıl gireceğiz?", "Masraflar acaba kaç para tutacak?" gibi soruların kafada olmadığı bir dönüş yolu huzur yoludur..

Kahvaltıyı parkur sonunda yaparız. Zaten 5 araç bir saat sürmez çamlığa ulaşmamız. Kahvaltıdan sonra kumsal yapar. Erkenden eve döneriz. Olmaz mı?

hudoff 2 parkuruda olabilir benim için farketmez yeterkı atılkurt gelsın

HASAN_5434' Alıntı:
hudoff 2 parkuruda olabilir benim için farketmez yeterkı atılkurt gelsın
2 Yorar Reis bizi bu havada. Ateş yakmak sorun olur. Ortalık biraz daha yeşillensin. Hudoff 002 tam baharlık. Su geçişleri daha derin olur. Daha berrak olur. Kuş cıvıltıları. Ağaçlar, yapraklar falan. Şimdi deniz manzaralı çamlık iyidir..

hava yağışlı olursa ben misafir katılımcı olarak su geçirmeyen bir araca kapağı atmayı planlıyorum
hasancım kapılar için fitilleri alsan mı kartal sanayiden?

freelander99' Alıntı:
hava yağışlı olursa ben misafir katılımcı olarak su geçirmeyen bir araca kapağı atmayı planlıyorum
hasancım kapılar için fitilleri alsan mı kartal sanayiden?
öyle bir şansın yok maalesef her koşulda gelmek zorundasın ;D ;D ;D

Araç şu an Tuzla arhanlı merkezde ön oturdu çekecek arkadaş aranıyor

image.jpg

image.jpg

Bu hafta düğün olmasa semaver ve mangala yardım için gelirdim size şimdiden bol çamurlu ama uğraşsız zevkli bir gezi diliyorum

aslan28' Alıntı:
Bu hafta düğün olmasa semaver ve mangala yardım için gelirdim size şimdiden bol çamurlu ama uğraşsız zevkli bir gezi diliyorum
CİDDİ Mİ ;D ;D
sen olmadan olmaz ama yaa

aslan28' Alıntı:

düğün erken biterse hasan alır seni, getirir yanımıza,

araç işi noldu? aldınnmı ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR