HONDA XL 200 HAKKINDA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FARMAX Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,884

Etiketler
Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA

mrtvural' Alıntı:
Merhaba dostlar.
2004 Model XL200 için Konjektöre ihtiyacım vardır. Bilen, gören, duyan varsa lütfen bana ulaşsın.

mrtvural@hotmail.com
uyumlu baska bir konjektor takabilirsiniz. benimki de arizalanmisti uyumlu bir scooter konjektorunu takmislardi ama su anda marka model hatirlamiyorum. motosiklet ya da oto elektrikcisi kolayca cozer.

durumları hiç iyi görünmüyor. Benim kanaatimce 300 500 daha koyup daha az yıpranmış olanını almak daha mantıklı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-emsallerinin-en-orjinali-en-uygun-fiyatlisi-honda-xl-200-117423532/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sigir-gibi-ilk-sahibinden-hatasiz-117399511/detay

şu ilandakilerle kıyaslanınca ankaradakilere para veresi gelmez insanın.

Ynt: Honda Xl 200 Hakkında

Merhaba arkadaşlar,

yarın itibarıyla 2004 model xl200 alıyorum. 2009 model yamaha fz6 fazer s2 motorumun yanına atlayıp zıplamaya stres atmaya motor alıyorum. Kararım için ne dersiniz, ilk defa enduro bir motor kullanıcam arazide. amacım sarp arazide çamurda gezmek değil, amacım beni şehirden uzaklaştırsın ekonomik olsun.
1200 gs , xl700 transalp ve xrv750 africa twin kullandım fakat çok ağır motorlar arazi şartları için.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR