KAMP VE ENDURO
Ana Kamp
Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA
Kesinlikle tamamen katılıyorum.. Tamamen gezi motosikleti. Zorlu şartlara uygun değil.
sinan-izmir' Alıntı:Elbette herkes kendi motorunu sever.Bir motosiklet sürücüsü için en iyi motor severek kullandığı ve bindiği motordur.
XL200'e gelince.XL200 Honda'nın ürettiği en kötü motorlardan biridir.Malzeme kalitesi düşüktür, dayanıklılık düşüktür.Motor gücü ve performans belki Hondanın ürettiği motorlar içinde en zayıf olanı ve yine Hondanın ürettiği motorlar içinde verdiği güce göre en fazla yakan motorlardan biri.
Yedek parça erişimine gelince.Sorun şuradan kaynaklanıyor;Hondanın herhangi bir OEM parça sağlayıcısana sorduğunuzda yedek parça bulamazsınız çünkü bu motor listelerinde yoktur.Brezilyada üretilen ve sınırlı sayıda ülkeye ihraç edilen bir motor olduğu için yedek parçayı sadece Honda Türkiyeden veya bulabilirseniz Brezilyadan bulabilirsiniz.
Bunun haricinde çok tutulmasının sebebi aynı sınıfta Türkiye içinde pek bir alternafinin olmaması tabiki.Yine de güzel bir motor.Çünkü tam olarak Honda kalitesine sahip olmamasına rağmen Çinlilerden çok daha kaliteli.Benim gözümde XL200 ün değeri max 3000TL civarında ama dediğim gibi alternatifi pek olmadığı için çekilen fiyatlar yüksek.
Kesinlikle tamamen katılıyorum.. Tamamen gezi motosikleti. Zorlu şartlara uygun değil.