demir59' Alıntı:Çok geçmiş olsun...
Kasko, poliçedeki değerden muafiyeti (yanılmıyorsam %5) düşdükten sonra kalan kısmı öder.
renkli' Alıntı:Merhaba, bende 2002 model HR-V kullanıcısıyım.Genel olarak memnunum ama sadece şehir içinde ve çok az kullanıyorum.Geçenlerde arıza ikaz lambası yanmaya başladı.Servisin elinde o parça o anda yoktu .Bir sensor değişmesi gerekiyormuş.Fiyatı da 500-600 arası değişiyor.Bu parçayı çıkma olarak bulabileceğim ,sorabileceğim yer var mıdır acaba?
sefa55' Alıntı:Hrv kullanıcıları merhaba. Size 2 sorum var. 2004 model Hrv almaya niyetim var. Direksiyon üzerindeki bu düğmeler ne işe yarıyor. Ayrıca buzlu,karlı yokuş inişlerde yeni nesil suvlar yokuş iniş sistemleri kullanıyor. Hrv'de 1. vites de yok, yani motor freni de kullanılamıyor. Bu durumda aracı kaydırmamak için buzlu yokuş inişlerde ne yapıyorsunuz?
bodyness' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar;
Bende 2006 bir hrv aldım. Aracım lpg li, herhangi bir kusur sorun şuan yok. Aracıma karda, kıştı yağmurda, güneşte uzun yolda beni 4 mevsim rahat ettirecek lastikler almak istiyorum ve büyük jant-lastik takmak istiyorum. Bu konuda HRV lere ne kadar inç jant takılıyor örneğin 19 inç takabilirmiyim buna uygun ne lastik önerirsiniz çünkü araçta genel de bebek olacak yumuşak suspansiyonu arttıracak lastik istiyorum.
2. konum ise bu araçta yedek lastiği arka bagaj kapağına takmak istiyorum bildiğiniz bir istanbul da usta varmı yada servis yaparmı?
3.konum hrv lerin ön tampon koruması ve yan demirleri gibi aksesuarları uygun alabileceğim bir yer varmı istanbulda?
4. konum ise Aracın orginal teybini çıkartıp geri görüş kameralı ekranlı dvd-cd teyp takmak istiyorum takan varmı ne tavsiye edersiniz?