Hollanda Texel Adası 20.04.2011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan halilo11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,296
Ynt: Hollanda Texel Adası 20.04.2011

Halil bey gezi anilarinizi simdi okuyabildim. Gecen yil Fransa gezimize Texel adasindan baslamayi planlamistik, sonra plani degistirdik. Simdi sayenizde adayi gezmis gibi oldum. Tesekkürler.

Etiketler

Akdeniz45' Alıntı:
Halil bey gezi anilarinizi simdi okuyabildim. Gecen yil Fransa gezimize Texel adasindan baslamayi planlamistik, sonra plani degistirdik. Simdi sayenizde adayi gezmis gibi oldum. Tesekkürler.

abi birde bisikletlerle canlı olrak gidip gezmeni tavsiye ederim busene türkiyeye gidemiyorum izin çok az onun için gene bana hollanda yolu ikinci kez gözükücek gibi

Halil bey ,

ben çaydanlığınızın olduğu kareyi görünce tamam dedim karavancılığın özü budur .. :smiley:Bir çay sever olarak nerede görsem yani fotoğrafı bile yetiyor :smiley:

Açıkçası bu adanın adını ilk kez duydum ve paylaşımlarını takipte olacağım .Ailece bisiklet ve patenlerle gezmeniz çok güzel .Bizim için bisiklet taşımak şimdilik bir hayal .Ancak kiralayabiliriz sanırım .kendi bisikletlerimiz ise karavanımızın durduğu gölboyu arsamızda ve ancak köyümüzde geziyoruz .

Ebru hanım ilginiz için çok teşekkür ederim ben çay icmeden duramam ille çay olacak ben bisiklet binmesini de çok severim karavanın arka bölümünde 4 tane bisiklet koyulyor inşallah sizinde olur dileklerimle sizin gezilerinizi takip ediyorum ve çok güzel yerler gezmişsiniz ben Ramazan Bayramın 2. günü gene geziye cıkmayı düşünüyorum bakalım neresi olacak şimdilik hoşcakalın

Nice güzel geziler sizin olsun .Bizlerde fotolarla gitmiş kadar oluyoruz .Bir gün biez de nasip olur inşallah .
İlaveten motokaravanınızla ilgili de kısaca bilgi verebilir misiniz ?

Güzel bir gezi olmuş, ayrıca çiçek tarlalarına bayıldım.
yolunuz açık olsun.

halilo11' Alıntı:
almanya Neuss cıvarında yaşıyorum, hollanda bana 60 km texel adası 330 km kadar

saygılar Halil Buruk

Güzel ülke Almanya... çocukluğum Hannover ile Kassel arasındaki Beverungene bağlı Würgassen köyünde geçti. Çok şanslısınız ben hala özlüyorum oraları...Kısmet olursa bu yaz köyüme ziyarete gideceğim.

nevzat' Alıntı:
Güzel ülke Almanya... çocukluğum Hannover ile Kassel arasındaki Beverungene bağlı Würgassen köyünde geçti. Çok şanslısınız ben hala özlüyorum oraları...Kısmet olursa bu yaz köyüme ziyarete gideceğim.

buyrun gelin bekleriz ben de memleketi çok özledim, siz buralari biz ise oraları özlüyoruz siz de şanslısınız Türkiyede yaşadığınız için

Paylaşım için teşekkürler. Biz de geçen yıl texel adasındaydık. Harika yerler, çektiğim bir resmi gönderiyorum.
Bize en yakın deniz ve plajlar hollanda olduğu için yılda 3-4 kere gidiyoruz.
alkmaar'da cumaları kurulan peynir pazarını da tavsiye ederim.

P140811_15.46_[01].jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri