Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?
Merhaba, 3 hafta önce saymış olduğunuz ülkeleri kendi aracım gezdim ve sağ salim en ufak bir sorun yaşamadan tekrar yurduma döndüm.
Arkadaşın dediği gibi en fazla el sallarlar, plakanızdan türk olduğunuzu gören kimseler eğer bişey diyecekler isede "Yaşasıııın Türkiye Cumhuriyeti", " Türkiy, Türkiye" gibi sloganlar duyarsınız
İnanın endişe edilecek hiçbirşey yok. .Gayet güzel ve keyifli ülkeler.
Geldiğim günden buyana birtürlü firsat bulamadım ki resimlerle birlikde detaylı bir paylaşımda bulunayım. Kısmet ise bu hafta sonu bir fırsatını bulursam gerekli paylaşımları yapacağım.
Ayrıca sormak istediğiniz birşey olursa seve seve yardımcı olurum.
alper55' Alıntı:Ben kendi aracımla çıkmaya düşünüyorum yalnız korkum karadağ, makedonya ,kosovo, saraybosna ve hırvatistanda zarar vermelerinden veya allah kosrosun çalmalırndan. Kasko var aracımda yurt dışı dahil fakat oralara hiç gitmediğimden çekiniyorum. Bir kaç sayfa önce bir arkadaş en fazla sana el salarlar dedi ama pek güvenemiyorum sizce kendi aracınızla gitiyseniz durum nedir.
Merhaba, 3 hafta önce saymış olduğunuz ülkeleri kendi aracım gezdim ve sağ salim en ufak bir sorun yaşamadan tekrar yurduma döndüm.
Arkadaşın dediği gibi en fazla el sallarlar, plakanızdan türk olduğunuzu gören kimseler eğer bişey diyecekler isede "Yaşasıııın Türkiye Cumhuriyeti", " Türkiy, Türkiye" gibi sloganlar duyarsınız
İnanın endişe edilecek hiçbirşey yok. .Gayet güzel ve keyifli ülkeler.
Geldiğim günden buyana birtürlü firsat bulamadım ki resimlerle birlikde detaylı bir paylaşımda bulunayım. Kısmet ise bu hafta sonu bir fırsatını bulursam gerekli paylaşımları yapacağım.
Ayrıca sormak istediğiniz birşey olursa seve seve yardımcı olurum.