Hılux mı, Yoksa L200 mü? Hangisi Sizce?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FREE LANDER SALİH Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 368
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,369

SİZCE HANGİSİ

• T.HILUX

Kullanılan: 81 40.7%
  • M.L200

Kullanılan: 78 39.2%
  • N.NAVARA

Kullanılan: 26 13.1%
  • İ.D-MAX

Kullanılan: 14 7.0%

• Kullanılan toplam oy
    199
Ynt: Hılux mı, Yoksa L200 mü? Hangisi Sizce?

FREE LANDER SALİH' Alıntı:
doğrudur dediğim gibi başka araçlara bakacağız ozaman

Aracına talip olduğum birisi bana "bu araç 1.5 metre çamurda rahat gidiyor" deseydi bende direk başka araçlara yönelirdim.İnsanları aptal yerine koymakta bi yere kadar.. Bu ilanı eleyerek doğru karar vermişsiniz.

Etiketler

bana bu araçta kilit olamsı cazip geldi. açıkçası ben daha sonra yurtdışından kilit getirt taktır uğraş yapmak istemiyorum aldığım aracın da kilitli olması tercihim.belki ilk etap ta ağır arazi yapyacağım ama bu sitede herkez biliyor bu işe bir kere girdinmi hafif off roadla kalmıyor insan biraz daha hep biraz daha diyor. yani

SN. Salih sizin bahsettiğiniz aracı Cuma günü biz bir arkadşımıza satın aldık. İnternet üzerinden bakıp beğendik ve bir haftadır pazarlık yapıyorduk. Sonunda almaya karar verip perşembe gecesi Tokat'tan yola çıktık ve cuma sabahı Silivri'de araç sahibi ile buluştuk. Araç ilk görüşte bizi vurdu, yani resimlerinden daha güzel ve bakımlı bir araçtı. Aracı biz inceledikten sonra Silivri Toyota (Maxi alışverişmerkezinde) servisinde expertiz yaptırmaya götürdük. Serviste 100,00 TL karşılığında A'dan Z'ye kadar herşeyini incelediler. Toyota'nın verdiği bilgiye göre bu araçtan Türkiye'de 8 adet gelmiş (orjinal yükseltme kitli) araç Güney Afrika imalatı diye yazılıydı bu doğru. Kaput içerisinde etiketi mevcut zaten Toyota yetkiliside bu araçların güney afrikadaki fabrikada montaj edildiğini söyledi. Araçla 1000 Km. yol yaptık oldukça keyifli ve konforlu bir araç umarım sizde istediğiniz araca kavuşursunuz.

SNOB' Alıntı:
SN. Salih sizin bahsettiğiniz aracı Cuma günü biz bir arkadşımıza satın aldık.

Bülent bey, hayırlı uğurlu olsun, arkadaşınız kazasız belasız güzel günlerde
binsin aracına... Sahibinden deki ilanda araç içindeki teybin marka ve model
kodunu paylaşabilirmisiniz bizimle, zira bizim araçlarda da genelde yer olarak
uyduğu için bu tip modeller kullanılıyo da...Ben de bu aralar USB'li böyle bir
şeylere bakıyorum.

Selamlar

bülent bey hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın kısmet sizeymiş. artık en yakın zamanda çamurlu resimlerinizi bekliyoruz.

tarikserin' Alıntı:
Bülent bey, hayırlı uğurlu olsun, arkadaşınız kazasız belasız güzel günlerde
binsin aracına... Sahibinden deki ilanda araç içindeki teybin marka ve model
kodunu paylaşabilirmisiniz bizimle, zira bizim araçlarda da genelde yer olarak
uyduğu için bu tip modeller kullanılıyo da...Ben de bu aralar USB'li böyle bir
şeylere bakıyorum.

Selamlar

Tarık Bey araçta ki cd çalar 7 " Navitech marka DVD, Navigasyon, CD çalar, TV, Bluetooth özellikli bir cihaz. Orjinal kasetçalar yerine uyuyor. Saygılar.

bülent bey hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın kısmet sizeymiş. artık en yakın zamanda çamurlu resimlerinizi bekliyoruz.
Salih Bey sağolun güzel dilekleriniz için, ancak arkadaşım biraz çekinden 4*4 araç kullanımında henüz çamura girmeye hazır değil inşallah ben kendi aracımı alırımda bir an önce bol çamurlu resimler gönderirim.

Amin Salih Bey sizde, ben L200 istiyorum hem daha atak hemde ilave yükseltmeye gerek kalmıyan bir araç, 2008 ve üzeri otomatik vistes ve Km.si çok az araç araıyorum. Bakalım bulduklarımızla takasta anlaşamıyoruz malesef. Bakalım hayırlısı.

ikimizede hayırlısı bülent bey bende otomatik l200 de karar kıldım ve en güzeli otomatik l200 lerde de kilit olması tabii hepsinde yok ama olanını bulup alacağız artık.

Aramıza hoşgeldiniz.
Ayrıntılarıda yazmanızı bekliyoruz.Model, fiyat, özellik..vs

10.jpg

11.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR