Hılux mı, Yoksa L200 mü? Hangisi Sizce?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FREE LANDER SALİH Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 368
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,915

SİZCE HANGİSİ

• T.HILUX

Kullanılan: 81 40.7%
  • M.L200

Kullanılan: 78 39.2%
  • N.NAVARA

Kullanılan: 26 13.1%
  • İ.D-MAX

Kullanılan: 14 7.0%

• Kullanılan toplam oy
    199

Etiketler

Ynt: Hılux mı, Yoksa L200 mü? Hangisi Sizce?

olabilir onur bey ;D
hazır sizi b ulmuşken gezenbilir sticker ını nerden bulabilirim maslak veya çevresinde bildiğiniz bir yer varmı?

Salih Bey aracınınız cok guzel hayırlı olsun.. Kazasız gunlerde sağlık ıcınde kullanmanız dılegıyle..

Attan yenı dusen bırı olarak sıze bır onerım olacaktı.. Stepne'nız.. Bırkac gun once benımkını gupegunduz sokak ortasında caldılar.. Yenısını almak uzereyım ve kılıt sıstemlerı arastırıyorum.. Bır adet sahıbınden.com'da var.. Sıze ılk onerım boyle bır onlem almanız..

Bır de sorum olacak.. Lastıklerınız hakkında fıyatı ve kullanım ozellıklerını paylasabılır mısınız.. Anladıgım kadarıyla aracınızı benım kullandıgım sekılde agırlık olarak asfaltta kullanıyorsunuz.. Ama bırhaftasonu gezısınde de sorun yasamak ıstemeyenlerdensınız.. Ses yapıyor mu.. yakıtı etkılıyor mu.. kısaca anlatırsanız sevınırm..

Iyı gunler dılerm..

merhabalar aykut bey, ben aracınkinide ben almadan önce çalmışlar eski sahibi yeni almıştı. benim araç gündüzleri kapalı otoparkta akşamda sitenin otoparkında yani şimdilik güvende. lastik konusunda ise bana göre güzel lastikler 2 haftadan fazla oldu taktıralı ne kuru yolda nede ıslak yolda kayma yapmadı frenlemesi güzel arazi için ise çok zor şartlarda henüz test edemedim ama kıra bayıra ve hafif çamurlu yolda kullandım 4 çekere almaya bile gerek kalmadan rahat rahat geziyorum. geçen gün iş çıkışı belgrad ormanına girdim ve aracımdan gerçekten büyük zevk aldım. herkesin dediği gibi bu araçlar bu fiyat lara bedava .

ses yapmıyor diyebilirim ilk aldığımda eski lastiklerim asfalt lastikleri idi ve ona göre az bir ses yapıyordu ama şuan alıştım rahatsız edici boyutta değil tavsiye ederim.4 lastiği 1200 tl ye aldım. 265 70 17. alt koruma işini hallettiğim zaman aracı arazide biraz daha zorlayacağım şimdilik hafif arazi ;D

yakıtı etkiledi şuan istanbul içinde yoğun trafikte ve günde enaz 15 kere marşa basıyorum bu kullanım şeklimle 100 km de 13-14 lt yakıt tüketiyor, lastikten önce ise 11-12lt gibi idi . eski arabam megane dizeldi ondan sonra bu aracımın yakıtsarfiyatı ilk baş korkuttu ama alışmaya başladım. gülü seven dikenine katlanacak. ekonomik durumu biraz rahatlattığımda chip taktıracağım yakıt tasarrufuna faydalı olur sanırım hemde aracı rahatlatır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.