Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turkishjob Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,749
Ynt: Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında

Mustafad' Alıntı:
Teşekkürler, LN106 şnorkeli mi taktınız ?

Hilux bu..! hiç fark etmez..o her yerden çeker havayı. ;D ;D

şaka bi yana bu snorkel işi iyi olmuyor,çok hava sesi geliyo abi..korkuyorum,benide içine çekecek bi gün.. ;D

kalın sağlıcakla

Etiketler

sinan_y' Alıntı:
Okan ben olayı çözdüm oturcan ön koltuğa Araçtan hiç inmicen soğuk çamur işlemez o zaman ;D
AMAN İNME SAKIN SONRA SANA UZULUP YEMEK YIYEMIYORUM ;D

Valla Ali abi araclar malum, gezdigimiz yollarda oyle hic hava emis sesi almadim daha desem inanirmsin, olsada farketmez oda isin keyfi degilmi zaten ;D ;D ;D

Bu arada yarini bekliyemeyip bir kac saat evvel karanlik bastiktan sonra belgrata daldim tek araba, aralar bayagi kirici etaplar olmus pacamin yedigi kadar girdim bayagi memnun etti aracin performansi, bir yerde cok zorlandim ama beni utandirmadi araba ama lastikler exreme olmadimi gerisi hikaye onu anladim, aksam aksam bi ufak yusufladik yani anliyacaginiz dostlarim.

Hee canıııım.. Biri Yusuf Yusuf mu dedii :D yarın çok eğlenceli olcak be kankaa şu mobil dvr cihazından da alsak ta bi ömürlük malzeme çıkarsak ;D olm bu arada o köfteleri yiyemedim yaa hala aklımda ;D

SORMA KANKA BENİMDE AKLIMDA UZUNTUDEN NE YEDİĞİMİ BİLE BİLMİYOM ;D

YA OLUM BENİM FOTO NİYE CIKMIYO LAN BENIM NİCK İN ALTINDA

sinan_y' Alıntı:
Hee canıııım.. Biri Yusuf Yusuf mu dedii :D yarın çok eğlenceli olcak be kankaa şu mobil dvr cihazından da alsak ta bi ömürlük malzeme çıkarsak ;D olm bu arada o köfteleri yiyemedim yaa hala aklımda ;D
NE KÖFTEYDİ BEEEEEE

selam öncelikle arac cok güzel rengide süper olmus bi sey soracam izalasyondan sonra motor sesi ile ilgili bi azalma oldumu cunku bende yapıyorum suan onun icin soruyorum bide bende de aynı jantlar var lastik ebatıda aynı sayılır km dogru gösteriyormu acaba

turkishjob' Alıntı:
Bu arada yarini bekliyemeyip bir kac saat evvel karanlik bastiktan sonra belgrata daldim tek araba, aralar bayagi kirici etaplar olmus pacamin yedigi kadar girdim bayagi memnun etti aracin performansi, bir yerde cok zorlandim ama beni utandirmadi araba ama lastikler exreme olmadimi gerisi hikaye onu anladim, aksam aksam bi ufak yusufladik yani anliyacaginiz dostlarim.

Duzeltiyorum toyotayla ciplak cantla ciksan gececek her yeri sanki valla yirtiyor dag tepe demeden ;D ;D ;D

motorize06' Alıntı:
selam öncelikle arac cok güzel rengide süper olmus bi sey soracam izalasyondan sonra motor sesi ile ilgili bi azalma oldumu cunku bende yapıyorum suan onun icin soruyorum bide bende de aynı jantlar var lastik ebatıda aynı sayılır km dogru gösteriyormu acaba

Tesekkurler oncelikle, izalasyondan sonra cok bir fark oldugunu soyleyemem ama gorsellik guzel oldu, km de fark oldugunu sanmiyorum tam net olmasada, cunku ebatlar aracin orjinal ebatlarinin maksimum sekli arastirdigima gore, bu araclarla cok fazla surat yapamadigimizdan fark olsada anlasilabilecek bir fark oldugunu sanmiyorum,benim maksimum ciktigim surat su an ki hali ile 80-90, ama artvinden araci alip gelirken otobanda saatlerce 150km dayadim geldim... ;D ;D ;D

Gecen hafta pazar gunu ciftalan ISOF pistinde canini aldim canavarimin hic uzmedi utandirmadi cok sukur. Onumde exteme lastikli bir td5 defender in ciktigi indigi gectigi her yerden gectim. Bu gun Istanbul daki yogun kar tipi altinda belgrat a daldim yine tek arac, 3-5 saat debelendim adini bilmedigim daha onceden bir cok arazi aracinin gecip derin kanallar olusturdugu ve karlarin ustunu ortup gormemi engelledigi bir cok zorlu yolu astim,kayboldum,islandim,usudum,ve tabiki on diff oturdugu icin battim, sonuc? yarini sabirsizlikla cekiyorum, donuste araci 2 saat piril piril, alt ust, ic dis ,yikayip paklamama ragmen yarin yine dalacagim ormana hic dusunmeden .... ;) ;) ;)

Kalin saglicakla

Gecen haftaki Isof gezisi gorselleri

cifalan7.jpg

ciftalan.jpg

ciftalan3.jpg

IMG_0518.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.