Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turkishjob Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,057
Ynt: Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında

Hasan bey öncelikle hayırlı olsun. güzel bir toplama hikayesi olmuş. ortalama bir fiyat verebilir misiniz araç size ne kadara mal oldu? eksiği kaldı mı?

Etiketler

Cok buyuk eksikler kalmadi,ufak tefek makyajlar diyelim,bunada oturma sureci deniyor,maliyete gelince arac dahil 35 bini buldu yaklasik

Agız tadıyla binmek nasip olsun..

güzeloldu..güzel..

turkishjob' Alıntı:
Sagolun Ismail bey Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin Amin.

Hasan kardeşim..Allah İsmail Abi'me bi tane daha nasip ederse,Japonlar söz vermişler,bi tane de hediye edeceklermiş.. ;D ;D

maaşallah..

selam ve sevgilerimle

Hasan bey Allah kazasız belasız, güle güle kullanmayı nasip etsin... Maşallah nazar boncuğu gibi.

MUDANYALI' Alıntı:
Hasan kardeşim..Allah İsmail Abi'me bi tane daha nasip ederse,Japonlar söz vermişler,bi tane de hediye edeceklermiş.. ;D ;D

maaşallah..

selam ve sevgilerimle

Ne olcak Ali abicim fazla mal goz cikarmaz ;D ;D ;D

turkishjob' Alıntı:
Ne olcak Ali abicim fazla mal goz cikarmaz ;D ;D ;D

Hasan kardeşim...diyorsun ki. vx80,LJ70 den sonra hilux mu olur yoksa 4 runner mi :D :D :D

requiem' Alıntı:
Hasan bey Allah kazasız belasız, güle güle kullanmayı nasip etsin... Maşallah nazar boncuğu gibi.

Sagolassin Okan kardesim daha oncede Mudanyali Ali abim mavi akide sekeri demisti cok hosuma gitmisti sizin benzetmeniz gibi, ama ben ondan ilk aldigim gun kizimin koydugu isimle bahsediyorum -Monster Toyota-

IMG_0842.jpg

Revizyon cilesi sonrasi gezi keyiflerinden birkac kare

selim25.jpg

selim21.jpg

IMG_0847.JPG

mdr' Alıntı:
Hasan kardeşim...diyorsun ki. vx80,LJ70 den sonra hilux mu olur yoksa 4 runner mi :D :D :D

Abi cok bilmislik gibi olmasin 22 senedir bu camiada olan, bu araci almama sebep,kendiside bir hilux sahibi, profosyonel olarak da yarismis bir abimin dedigini aktariyorum:

BU ISTE HILUX SON NOKTA....

turkishjob' Alıntı:
Abi cok bilmislik gibi olmasin 22 senedir bu camiada olan, bu araci almama sebep,kendiside bir hilux sahibi, profosyonel olarak da yarismis bir abimin dedigini aktariyorum:

BU ISTE HILUX SON NOKTA....

Hasan'cım..

güle güle kullanman yönündeki iyi dileklerimizi bi kez daha yinelerken,

ben benim deveye bu kadar özenerek masraf edeyim, otopark yerine direk caraskal yardımı ile evin salonuna çekerim..

üzerinede danteller.. ;D ;D ;D

sen çok yaşa emi..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,629
Kaydolan Son Üyemiz
ilyasharem

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR