Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turkishjob Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,751
Ynt: Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında

Evet arkadaslar beklenen resimler sicagi sicagina huzurlarinizda...

IMG_0605.jpg

IMG_0606.jpg

IMG_0607.jpg

Etiketler

Fotolarin devami en alttak' fotograf vincin panosu motorun icine monte edildi

IMG_0608.jpg

IMG_0610.jpg

IMG_0609.jpg

Bu arada aracin her bir civatasinda emegi gecen Maslak Junior Servis Umit Ustama tesekkurler emegine saglik...

IMG_0576.jpg

IMG_0612.jpg

Kasanin altinin puturlenmesi ve arka tampon sase baglantilari

IMG_0613.jpg

IMG_0611.jpg

takip diyelim imzamızı atalım :D
aracınız çok güzel duruyor allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın..

Öncelikle hayırlı olsun, gülegüle kullanın. Yalnız aklıma direksiyon kutusu açısı takıldı. Sanki açısı çok dik olmuş. Ya ses yapar yada sıksık istavroz bozar gibime geldi. Güle güle kullanın tekrar...

mountaineer16' Alıntı:
takip diyelim imzamızı atalım :D
aracınız çok güzel duruyor allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın..
Amin iyi dilekleriniz icin tesekkurler

byseyyah' Alıntı:
Öncelikle hayırlı olsun, gülegüle kullanın. Yalnız aklıma direksiyon kutusu açısı takıldı. Sanki açısı çok dik olmuş. Ya ses yapar yada sıksık istavroz bozar gibime geldi. Güle güle kullanın tekrar...
Aynen dediginiz gibi acisi dik oldu, senede bir istavroz degistirmeyi goze aldik yaparken baska sansizmiz yokdu bakalim hayirlisi...
Ilginiz icin tesekkurler

selam ben ankarada sasmaz ataman toyotada yaptırdım 1300 tl ye mal oldu dıreksiyon okadar hafif olduki sanki bosa dönüyor gibi orjinal malzemeler kullanıldı ama biraz bosluk var

motorize06' Alıntı:
selam ben ankarada sasmaz ataman toyotada yaptırdım 1300 tl ye mal oldu dıreksiyon okadar hafif olduki sanki bosa dönüyor gibi orjinal malzemeler kullanıldı ama biraz bosluk var

bosluk direksiyon mafsallarindan kaynaklaniyor olabilir hidrolik le ilgisi oldugunu dusunmuyorum.
sasi rot denilen parcanin baglandigi bir parcanin icinde bulunan mafsallar var onlar zamanla bosluk yapiyor ben degistirdim biliyorum servisten orj temin ettim cok komik paraya

fotolara devam
[attachment=1]
[attachment=2]

IMG_0583.jpg

IMG_0583.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR