sinan54' Alıntı:kusura bakmayın arkadaşlar yanlışlıkla araya ford karışmış
ANKARA' Alıntı:Abi nissan'da karışmış![]()
![]()
8)
KAYSERİ' Alıntı:Araçların uzun olması arazide sorun çıkarmıyormu.
SAYGILARIMLA
FARUK İLİKLİ
KAYSERİ' Alıntı:fissek(Recep Öztürk) Abinin makina çooook güzel olmuş rengi daha ayrı güzel Allah kaza bela vermesin.
sormak istediğim bir soru var. Araçların uzun olması arazide sorun çıkarmıyormu. Recep Abinin eklediği ilk resimde hiluxun arka teker askıda kalmış gibi şaseye tampona falan zarar vermiyormu ??
SAYGILARIMLA
FARUK İLİKLİ
fissek' Alıntı:Teşekkürler,uzun olması arazide kısa manevralar yapmanı biraz kısıtlıyor.Ama genel anlamda fena değil ,benim araç standart yükseklikte ama 5-6cm yükseltme hatta daha fazlası bile kolayca yapılabiliyor,ben gerek duymadım çünkü kullandığım lastik 280x70x16 standart hali yetiyor.Birde hilux lerin uzaklaşma açıları baya kötü,bunuda arka tamponu olabilecek en dar şekilde yaparak biraz iyileştirdik.Arkası şöyle 30cm kısa olsa tam süper olacak. ;D Zaten arkada şase makas küpeleriyle beraber 30-40cm kala bitiyor yani buradan kesilebilir ;D
fissek' Alıntı:Teşekkürler,uzun olması arazide kısa manevralar yapmanı biraz kısıtlıyor.Ama genel anlamda fena değil ,benim araç standart yükseklikte ama 5-6cm yükseltme hatta daha fazlası bile kolayca yapılabiliyor,ben gerek duymadım çünkü kullandığım lastik 280x70x16 standart hali yetiyor.Birde hilux lerin uzaklaşma açıları baya kötü,bunuda arka tamponu olabilecek en dar şekilde yaparak biraz iyileştirdik.Arkası şöyle 30cm kısa olsa tam süper olacak. ;D Zaten arkada şase makas küpeleriyle beraber 30-40cm kala bitiyor yani buradan kesilebilir ;D
çağlar' Alıntı:recep hayırlı olsun, tam ihtiyacın olan versiyon arkayada ekipmanı doldurursun oh miss.
endüstri' Alıntı:recep bey aracınızın arkadan çekilmiş fotosu varmı...
[/quot
[attachment=1]
![]()