Hilux Fotoğrafları..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanisler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 439
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,445
Ynt: Hilux Fotoğrafları..

r.jpg

Etiketler

fissek(Recep Öztürk) Abinin makina çooook güzel olmuş rengi daha ayrı güzel Allah kaza bela vermesin.

sormak istediğim bir soru var. Araçların uzun olması arazide sorun çıkarmıyormu. Recep Abinin eklediği ilk resimde hiluxun arka teker askıda kalmış gibi şaseye tampona falan zarar vermiyormu ??

SAYGILARIMLA
FARUK İLİKLİ

cevabınız için teşekkür ederim. Bende onu söylecektim şimdi defenderde hikuxlar gibi uzun onlarda böyle bir sorun duymadım hiç .

SAYGILARIMLA
FARUK İLİKLİ

KAYSERİ' Alıntı:
fissek(Recep Öztürk) Abinin makina çooook güzel olmuş rengi daha ayrı güzel Allah kaza bela vermesin.

sormak istediğim bir soru var. Araçların uzun olması arazide sorun çıkarmıyormu. Recep Abinin eklediği ilk resimde hiluxun arka teker askıda kalmış gibi şaseye tampona falan zarar vermiyormu ??

SAYGILARIMLA
FARUK İLİKLİ

Teşekkürler,uzun olması arazide kısa manevralar yapmanı biraz kısıtlıyor.Ama genel anlamda fena değil ,benim araç standart yükseklikte ama 5-6cm yükseltme hatta daha fazlası bile kolayca yapılabiliyor,ben gerek duymadım çünkü kullandığım lastik 280x70x16 standart hali yetiyor.Birde hilux lerin uzaklaşma açıları baya kötü,bunuda arka tamponu olabilecek en dar şekilde yaparak biraz iyileştirdik.Arkası şöyle 30cm kısa olsa tam süper olacak. ;D Zaten arkada şase makas küpeleriyle beraber 30-40cm kala bitiyor yani buradan kesilebilir ;D

fissek' Alıntı:
Teşekkürler,uzun olması arazide kısa manevralar yapmanı biraz kısıtlıyor.Ama genel anlamda fena değil ,benim araç standart yükseklikte ama 5-6cm yükseltme hatta daha fazlası bile kolayca yapılabiliyor,ben gerek duymadım çünkü kullandığım lastik 280x70x16 standart hali yetiyor.Birde hilux lerin uzaklaşma açıları baya kötü,bunuda arka tamponu olabilecek en dar şekilde yaparak biraz iyileştirdik.Arkası şöyle 30cm kısa olsa tam süper olacak. ;D Zaten arkada şase makas küpeleriyle beraber 30-40cm kala bitiyor yani buradan kesilebilir ;D

e , kestireceğiz o zaman Recep Abi.. ;D ;D

204255121043.jpg

fissek' Alıntı:

Teşekkür ederim cevabınız için. kesmeye gerek böyle kalsın bagaj hacmi küçülür :smiley: :smiley:

SAYGILARIMLA
FARUK İLİKLİ

çağlar' Alıntı:
recep hayırlı olsun, tam ihtiyacın olan versiyon arkayada ekipmanı doldurursun oh miss.

Sağol Çağlar,valla dediğin gibi tam ihtiyacıma göre.Köpekleri atıyorum arkaya :D ava devam. :D

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,909
Kayıtlı Üye Sayımız
166,710
Kaydolan Son Üyemiz
HANLİFE

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR