Yavuz Bey sizin dediğiniz gibi konuda ilerleme; sadece yapıyoruz, yapacağız, bekliyoruz, henüz üretilmedi, sizin araca uygun chip bulamadık vs. nedenlerle kaplumbağa hızında gidiyor.Burada iş üretici firmaya düşüyor. Ürünlerini test edip (veya test ettirip) söyledikleri tasarrufları somut şekilde ortaya koysalar ürün bu site başta olamak üzere yok satar.Konu ilginç ,ilginç olduğu kadarda heyecanlı ,bakalım sonunda ne çıkacak. Saygılarımla.
Ziya bey;
serzenişiniz gereksiz.Kimse kimsenin canını sıkmak, yada geyik yapma niyetinde olduğunu düşünmüyorum.(en azından kendim için) Konu ilerlemiyor ,çünkü sistem sahipleri ve üreticileri güven vermiyor ve test vs. usullerle sistemlerini test etmiyorlar.
Okuma ,araştırma, takip etme yolları dururken ,sorup öğrenmek daha kolay geliyor toplumumuzda.Toplumun bir parçası olan bende bazen bunu yapıyorum.Ancak aradaki sayfaları okusaydınız dediğiniz gibi bir arpa boyu yol katedilmediğini anlayacaktınız, şimdide bu yazıları yazarak topiği daha fazla kirletmeyecektik.Konuyla alakalı katılımların hepsi geyik gibi görünsede konuyu ilerletmek ve sistemin varlığını (eğer varsa)ve tasarrufunu ispatlatmak adınadır diye düşünüyorum.Konuda şahsınızı kırdıysam affınıza sığınırım, sevgi ve saygılarımla.