Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 255,568
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Sayın HFuel-systems ,çok şükür saygıyı biliyorum , sanırım siz karagöz hacivat benzetmesine bozulmuşsunuz , madem öyle ben de kullanmam bundan sonra o tabiri problem değil. Esas problem sizin karagöz-hacivat oyunundan öteye geçememeniz... Ben size herhangi bir lakap ya da sıfat kullanmam , önemli değil , yeter ki siz bu konuda faydalı bir adım atın...
İşin ciddiyetindeyiz , siz gırgırındasınız demişsiniz de kusura bakmayın aylar geçip de kendini ispatlamayan sistemi ne kadar ciddiye almak gerekiyor ?

"Arkadaşımız satıyor çok merak ediyorsanız alın bir tane takın sizde gerçekten sonucu görün bu kadar basit (Kedi erişemiyeceği Ciğere mındar dermiş.) sizinki o hesap" demişsiniz , çok güldüm... Allaha şükür sizdeki kadar değilse de birazcık param var , sistemi alabilecek kadar en azından...Zahmet edip de forumun eski sayfalarını atlamadan zıplamadan okusaydınız , sistemi parasıyla almak istiyorum dediğimi ve satarım ama montaj yapmam denmesi üzerine almadığımı görürdünüz. Neyse ki ortada erişemeyeceğim ciğer durumu falan yok yani , kavradınız değil mi ?

Atık lastikler konusunda da teknik bilgiye sahip olmasam da kayınpederim Kocaeli Lastik Sanayii'nde çalıştığı için zamanında bana bu işi önermişti oradan bazı bilgilerim ve fikrim var , evet karlı bir iş ama bana uygun değil şu anda. Siz bu TV programından para almayı "şarlatanlık" olarak nitelendiriyorsunuz ama ben onu bu işe girmiş olup da maddi imkansızlıklar yüzünden tıkanan varsa ona çare olarak önermiştim , nitekim betelguz başvurmuş bile...(Bu durumda size göre betelguz şarlatanlık yapıyor , maaşallah siz de çok saygılısınız...)

Herneyse sonuçta sizden , betelguz'den ya da akustika'dan gelen mesajlar halen inandırıcılıktan yoksun , artık inanmıyorsunuz diye yazmıyoruz diyenler var , inanılacak şeyler yazın o zaman.

Makedonya'da , Gürcistan'da süper sonuçlar var , Türkiye'de halen bir tane ispatlayabilen araç , sürücü yok , gırgır geçmeyelim de ne yapalım siz söyleyin :smiley::smiley::smiley:

Etiketler

kyenipazar' Alıntı:
Herneyse sonuçta sizden , betelguz'den ya da akustika'dan gelen mesajlar halen inandırıcılıktan yoksun , artık inanmıyorsunuz diye yazmıyoruz diyenler var , inanılacak şeyler yazın o zaman.

Sn. kyenipazar,

Benim inandırmam gerekenin ne olduğunu açıklar mısınız, lütfen?

siz hobi olarak uğraştığınız için zaten "inandırmanız" gereken birşey yok , ben profesyonel olarak satışını yapanlardan bahsediyorum . Şu anda satışı yapan 1 kişi var bir de "yakında babalar gibi basın toplantısıyla açıklayacağım" diyen var...

siz sadece hobi olarak uğraşıyorsunuz , gerçekleştirseniz bile "tuzunuz kuru" olduğu için trilyonlar kazanabilecek yeni para ile milyarlar getirecek bu sistemi satmayacaksınız , onu biliyorum...

parada pulda gözünüz yok , kişisel uğraş sadece sizinki.

O zaman, anlayışınız için teşekkür ederim.

Durum aynen söylediğiniz gibidir. Gaye olarak bir karışıklık olmasın.

Sayın akustika aracınızın lpg li olduğunu söylememiştiniz.Lpg ile kullanacaksanız bir sorun yok.Takarsınız hidrojen sisteminizi yaparsınız tasarrufunuzu babalar gibi :smiley:Enjeksiyonlu Lpg sistemlerii kendini hidrojene adapte edebiliyor.Ancak hidrojen verildikten sonra tekrar bir ayara girip lpg biraz daha kıstırılırsa oldukça iyi tasarruf sağlanır.
Lpg li Bmw 3.20i de sağlanan %35 lik tasaruftan sonra bugünde Lpg li tempradada %30 luk tasarruf sağlandığını öğrendim.Bu haberler zonguldak kilimliden geldi.Zonguldakta olup montaj yaptırmak isteyen varsa ordaki yetkili arkadaşımıza yönlendirebilirim.Montaj arkadaşımızca yapılıp gereken ayarlamalar yapılıp tasarruf sağladığıda test edilip gösterilerek araç sahibine teslim edilmekte.

Türkiyede insanlar malesef armut piş ağzıma düş istiyor.Hiçbir risk almadan , herhangibir çaba göstermeden yüzde yüzün üzerinde kar marjı ile para kazanmak istiyorlar.Bu zihniyet çok yanlış.Ancak bize inananlar, işini severek yapanlar, cesaretli olanlar bu piyasada yerini alacak ve kazananlar onlar olacaklar.

arkdaşlar buradan bir iki veri isteyeceğim sizden mümkünse
bahsettiğiniz bu sitem ile akımı nereden çekiyorsunuz? aküdenmi alternatördenmi?
sürekli aynı akımımı çekiyorsunuz yoksa akım değişkenmi?
değişkense eğer rölanti devrinde kaç amper yüksek devirlerde max nekadardır?

baya bir süredir yoktum. ben gittim geleli,

bazı arkadaşlar; şüphecilikten, hidrojen sistemlerine ve geliştiricilere karşı savaşan bir hale gelmiş :smiley: ya direk suçlama yapıyor, yada kesik parmağa su dökmeyen cinsten eleştiriler... Allah, girişimci tüm arkadaşlara sabır versin..

evet savunma oyuncularından biri tekrar sahadaki yerini aldı fakat içinde bulunduğu ekip 50 maç sonucunda halen gol atamadı...

http://forum.320volt.com/index.php?topic=931.0
bu linkte devam ediyor pazarlama stratejileri yukarıda bir soruı sormuştum cevap alamamıştım ama bu linkte sorunun cevabı verilmiş zaten 0-100 amper

Sayın kaptan10 verdiğiniz linke göz gezdirince açıkçası bu konudaki umudum arttı , fakat böyle ciddi çalışanları görünce arttı burada 45 yıllık araştırmacı arkadaşların yaklaşımları pek umut verici değil.

Bir de neden halen bu kadar büyük tasarruf sağlayan bir sistemin tam olarak verimli hale getirilemediği ve piyasaya sürülemediği konusu var işte...

kyenipazar' Alıntı:
Sayın kaptan10 verdiğiniz linke göz gezdirince açıkçası bu konudaki umudum arttı , fakat böyle ciddi çalışanları görünce arttı burada 45 yıllık araştırmacı arkadaşların yaklaşımları pek umut verici değil.

Bir de neden halen bu kadar büyük tasarruf sağlayan bir sistemin tam olarak verimli hale getirilemediği ve piyasaya sürülemediği konusu var işte...

başkada sorun yok.:smiley::smiley::smiley: Yüzde kırk .....vay be.

o hidrojeni üretecek enerjiyi alabilirlerse belki ama sistem bu haliyle imkansız o çekilecek akıma ne akü ne alternatör dayanır 0-100 amper ortalamaya vurursanız 50 amper sürekli akım çekilecek diye düşünürsek .......
aslında bu konuyu kapatsın artık moderatörler sıktı artık

yapmayın yavuz bey siz de benim gibi girişimci arkadaşların umudunu kırmayın :smiley:

hep bizim yüzümüzden bu işler yavaş gidiyor...

kaptan10' Alıntı:
o hidrojeni üretecek enerjiyi alabilirlerse belki ama sistem bu haliyle imkansız o çekilecek akıma ne akü ne alternatör dayanır 0-100 amper ortalamaya vurursanız 50 amper sürekli akım çekilecek diye düşünürsek .......
aslında bu konuyu kapatsın artık moderatörler sıktı artık
Böylesi ciddi münazaraların yapıldığı bu bilim yuvası topik için böyle söyleme çok ayıp ;D

Tüketim büyüktür fayda eşittir olumsuz sonuç. Tüketim küçüktür fayda eşittir olumlu sonuç.Bunun matematiğinden bahseden yok. Anlatmak istediğim tek şey bu
Ne kadar akım çekeceksin o akımı ne kadara mal edeceksin.Ne fayda sağlayacaksın. Akü kaç lira ne kadar akü tüketiyorsun.Toplamda falanca miktar aküye, şarja vs para harcayacaksın ama yakıttanda şu kadar tasarruf sağlayacaksın diyemedi beyefendiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR