Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 254,788
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Arkadaşlar merhaba.ismim Gürkan Gezer.Ben bu sistemi şubat ayında alıp aracıma kendim montajladım.Benim arabada yer sorunu olmadığından oldukça kolay oldu.Arabam 89 model mercedes 200E. 2000cc motorlu enjeksiyonlu bir araç.Günlük ortalama 80 km yol yapıyorum.Daha önce ortalama 100km de 11 litre yakıyordu araba.Sistemi takıp kullanmaya başladıktan sonra arabada çok ciddi bir çekişte artış oldu.Ayrıca motor sesi çok azaldı .Şehir içinde bile hararet artık kolay kolay yükselmiyor.Ben büyük hücre almıştım memnun kalınca bir hücre daha alıp ilave ettim.Ama gaz miktarını artırmadım.Şuan 16-17 amper de kullanıyorum.dediğim gibi çekiş çok mükemmel, daha önce yağ eksiltirdi araç şuan o sorunda yok ve yağda uzun zamandır kirlenmede görmedim. Gelelim tasarrufa , şuana kadar ben çok çeşitli cihazlar kullandım tasarruf için , çeşitli yağ katkıları, mıknatıslar, benzin katkıları ama hiçbirinden yeterli tasarufu sağlayamamıştım.Bu sistemden sonra 100km de 11 litre yakıt tüketimim 7 litreye düştü.Ayrıca çekişinde artması çok süper oldu.Bundan sonra hidrojensiz arabaya ben binmem.

Etiketler

konu açıldığında fırsat bulamadığımdan,nasıl olsa kaçmıyor, daha geniş bir vakitte baştan aşağı okur bilgi edinirim demiştim..

fırsat buldukça okudum, umutlandım, güldüm, tekrar umutlandım, tekrar güldüm..

şimdi de taksi çevirdim, hala dönüyor....

somut bir sonuç, resmi bir teyit olsa artık.. insanların başı döndü...

AL1820' Alıntı:
sayın ggezer, resim koyabilirmisiniz?

hay bin yaşa....

sayın gürkan gezer forumda ilk mesajınız hidrojen konusunda...nerden haberiniz oldu da gezenbiliri buldunuz onun içinde hidrojen başlığını buldunuz hemde burada satmaya çalışan kişilerden aldınız ve tasarruf yaptınız memnunsunuz...yapmayın böyle küçük oyunlar burda kimse yutmuyor bunları artık hepsi mi tesadüf yok artık...aracını nerde ?hangi şehirde? illaki bulunduğunuz şehirde bu başlığı takip eden biri vardır. o kişiden ricam sizin araçla bir deneme sürüşü yapsın (tabi gerçekten böyle bir araç varsa ve hidrojen takılı ise) bize sonuçları bildirsin. ama bu testi yapacak yeni üyelerden de olmasın tanıdık bildik biri olsun sözüne güvenelim. Eğer istanbulda iseniz deponuzu doldurup yola çıkalım beraber sohbet muhabbet 100 km sonra ben kıt kanaat aklımla yapılan tüketimi ölçeyim olur mu? 2000 cc eski bir mercedes 7 litre tüketiyorsa bu herkes için bir anlam ifade edecektir sanırım.

Nerde dakdırıvedinizse sistemi bizde orda dakdırıverem.

ggezer' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba.ismim Gürkan Gezer.Ben bu sistemi şubat ayında alıp aracıma kendim montajladım.Benim arabada yer sorunu olmadığından oldukça kolay oldu.Arabam 89 model mercedes 200E. 2000cc motorlu enjeksiyonlu bir araç.Günlük ortalama 80 km yol yapıyorum.Daha önce ortalama 100km de 11 litre yakıyordu araba.Sistemi takıp kullanmaya başladıktan sonra arabada çok ciddi bir çekişte artış oldu.Ayrıca motor sesi çok azaldı .Şehir içinde bile hararet artık kolay kolay yükselmiyor.Ben büyük hücre almıştım memnun kalınca bir hücre daha alıp ilave ettim.Ama gaz miktarını artırmadım.Şuan 16-17 amper de kullanıyorum.dediğim gibi çekiş çok mükemmel, daha önce yağ eksiltirdi araç şuan o sorunda yok ve yağda uzun zamandır kirlenmede görmedim. Gelelim tasarrufa , şuana kadar ben çok çeşitli cihazlar kullandım tasarruf için , çeşitli yağ katkıları, mıknatıslar, benzin katkıları ama hiçbirinden yeterli tasarufu sağlayamamıştım.Bu sistemden sonra 100km de 11 litre yakıt tüketimim 7 litreye düştü.Ayrıca çekişinde artması çok süper oldu.Bundan sonra hidrojensiz arabaya ben binmem.

%40 dolaylarında bir tasarruf oldukça iddialı bir rakam nerde taktırdıysanız adres verin bende taktıracağım ;D ;D ;D

ggezer' Alıntı:

kumpasamı geliyoruz???
tezgah kokusu var.

gürkan bey sizi karagöz mü ayarladı yoksa hacivat mı , şuraya şöyle bir mesaj gönderiver diye...
buradakilerin zeka seviyesi ortalamnın üzerindedir haberiniz olsun...
inanmamızı istiyorsanız sayın mertbirincioğlunun teklifini gerçekleştirin lütfen...
ben cihazdan almakla kalmayıp size 5 depo da benzin hediye edeceğim , hadi var mısınız ? hangi şehirdesiniz ?

ayda 5000 lira benzinliğe para ödüyorum. Hadi %20 tasarruf etse 1000 lira eder, yani iiki sistem.Toplamda dört araç tükettiğine göre, ikinci aydan sonrası bedavaya gelir.Beyler martaval okumayın, bilmem kaç yüzbin yatırmış adamlar üç kuruşluk üniversite raporunu alamamış, finanse edeceğim benim arabama takın beni ikna edin diyen adama cevap veren yok.Dahada konuşup duruyorsunuz hikayeyi.Konudan uzaklaşmanın bir yolunu bilsem hemen yapacağım ama her sabah bir hikaye çıkıyor....

Hocam sende abartmışşın çatlak profesörlerin hepsi bu topikte zekamızla alay edildiğine göre topik sazan dolu gibi görünüyor gelen direk olta atıyor bu bilim yuvası topiğe

kyenipazar' Alıntı:
gürkan bey sizi karagöz mü ayarladı yoksa hacivat mı , şuraya şöyle bir mesaj gönderiver diye...
buradakilerin zeka seviyesi ortalamnın üzerindedir haberiniz olsun...
inanmamızı istiyorsanız sayın mertbirincioğlunun teklifini gerçekleştirin lütfen...
ben cihazdan almakla kalmayıp size 5 depo da benzin hediye edeceğim , hadi var mısınız ? hangi şehirdesiniz ?

yavuz bey bence çıkmayın topicden , vallahi bilgisayar başına gelirken acaba bu sefer ne yazıldı diye merak eder oldum , cevap verirken alt etmenin tadını alıyorum , misal bugün de Gürkan bey'i alt ettik :smiley: fakat böyle ufak oyunları , saçma fikirleri alt etmek keyif vermiyor bizlere , şöyle esaslı zeki biri çıksın ki biz de bu işten tad alalım , hatta gerçekten çalışan bir sistem ortaya çıksın ki topic anlamlı hale gelsin di mi ? kandırabileceğini sananlara cevap yetiştirmek keyif vermez oluyor...

1'DEN 31'İNİCİ SAYFAYA KADAR FORUMUN HEPSİNİ OKUDUM. KİMSEYİ SAVUNMUYORUM. BENİM DEMEK İSTEDİĞİM BU SİSTEMCİ ARKADAŞLARIMIZI BİR MÜDDET DAHA BEKLEYELİM.

haaaay hak !
olur :smiley: :smiley: :smiley:

bu arada siz parayı hazırlayın ferahaddin bey , hfuel systems size bayilik verecekmiş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR