Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alsedo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,225
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 254,788
Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

sayın ferahaddin , hfuel systems daha satışım yok sistem hazır değil diyor her mesajında... bir de siz bayilik ve şubelik demişsiniz . bayilik biliyoruz da hem bayisi hem şubesi nasıl olunuyor , onu kastederek yani latife olarak sormuştum size. yoksa çok şükür bayilik nedir biliyoruz , bir de sizden önce de 100 kişi sordu zaten merak etmeyin.

Harika bir hacivat karagöz oyunu izliyoruz. Fakat hfuel systems bir adım önde gibi geliyor bana montaj dahi yapamayan beyefendiden.
gerçi onun da rakamları ve geçmişi çok inandırıcı değil... 45 yıllık araştırmacı bugüne kadar hangi buluşa imza atmış öğrenebilir miyiz ? bir de 800.000 liralık bütçeyle hala işi sonuçlandıramaması garip , malzemeler çok pahalı diicem alakası yok...

kısacası eğlenmeye devam :smiley:

Etiketler

Hacivat-karagöz=orta oyunu :smiley::smiley::smiley::smiley:
Eğlence bir yana ama gerçekten bu sistemin çalıştığına inandığım an alırım.

Allah iyiliğinizi versin hfuel-systems konuyu nerden nereye getirdin ya.Biz araçlara hidrojen takviyesinden bahsederken sen geldin güneşten elektrik üreteceğiz sonra elektrolizle hidrojen üreteceğiz.Tüplere doldurup araçlara vereceğiz,Pem'li yakıt pili üreteceğiz falan filan.Amma geniş yelpazede salınıyorsunuz.Yinede dediklerinizin gerçek olmasını çok isterdim.Bilmem bilirmisiniz Unido'da (Birleşmiş milletler hidrojen araştırma merkezi yeri Topkapı istanbulda) gördüğüm Amerikadan gelmiş olan pem'li yakıt pilleri sizin resimdekinin en az on katı büyüklükte olmasına rağmen sadeve 1kw likti.Fiyatınında 100 bin TL olduğunu söylüyordu hocamız.Siz koymuşsunuz küçücük birşeyin resmini altınada yazmışsınız 3kw lik diye.Fiyatıda pahalıymış 20bin dolar diye :smiley: Elinizde varsa alalım bikaç tane :smiley: Neyse bugün nette gezinirken birde ne göreyim sizin "biz yaptık" diye lanse ettiğiniz sistemi adamlar satıyorlar.Amerikalılar sisteminizi birebir kopyalamışlar :D siz çıkarmadan satışı bile başlamış.Geçmiş olsun :D buyrun linki http://www.drive60mpg.com/hho_diesel_motors.html

Konuyla ilgisi olmayan insanları kandırabilirsin ama beni değil.

Ferahaddin bey sistemlerimiz 30 civarı araca takıldı.Bazılarında çok çok iyi sonuçlar alındı bazılarında daha düşük.(düşük dediğim oran %20-25 gibi) Çünkü her aracın motor verimi aynı değil.verimsiz motorlardan daha yüksek tasarruf oranları elde ediliyor.Şuana kadar 30 civarı araca sistemimiz montajlandı.Memnuniyetsizlik nedeni ile sadece bir set geri isde edildi.Ondada sebep aracın alternatörünün yetersiz olmasıydı.Araç renoult brodway idi alternatörü 45 amperlikti bu nedenle zaman zaman akü bitiyordu.Bu araçta lpg de %28 tasarruf sağlanmıştı.Daha yeni nesil araçlarda alternatörler genelde 85 amperlik oluyor.Bunlarda kesinlikle bir problem yaşanmıyor.

GEÇENLERDE TELEFONCUDAN NOKİA E71 TELEFON ALDIM. ORİJİNAL DİYE. ARADAN 2 GEÇTİ ARKADAŞIM TELEFONUN NASIL BİR BAKAYIM DEDİ. TELEFONUN ÇİN MALIDIR BİLEREK Mİ ALDIN DEDİ. HAYIR DEDİM. ANINDA GİDİP İADE ETTİM. İNSAN ARTIK KİME GÜVENECEĞİNİ BİLEMİYOR Kİ? SN.BERKAN BEY(BETELGÜZ) BEN ART NİYETLİ BİRİ HİÇ DEĞİLİM. AMA SİSTEMİNİZ DEDİĞİNİZ GİBİ İSE ÇOK İŞ YAPAR. AMA BENİM DEMEK İSTEDİĞİM BU SİSTEMİNİZ TESCİL EDİLSİN ONAYLANSIN. ANINDA TAKTIRACAĞIM. ÇEVREMDEKİ HERKESTE TAKTIRACAK EMİN OLUN. HERKESE HAYIRLI FORUMLAR DİLİYORUM.

ahanda karagöz bir gol attı ki hacivata , bakalım şimdi ne cevap gelecek ?

bu arada sayın ferahaddin siz de beberuhiliğe mi soyundunuz , sanki bu konu yeni açılmış hiçbirşey yazılmamış gibi "sisteminiz çalışırsa çok işe yarar , ben gerçekten taktıracağım , önce tescil edilsin vs vs" bunlar 50.000 defa yazıldı söylendi , o aşamaları çoktan geçtik , yeni birşeyler ilave edin lütfen.

Mesela bu kadar çok tasarruf ettiren (Minimum% 25 vay vay vay) neden bugüne kadar 30 tane satılabilmiş ? her alan başkasına bundan bahsedince zaten 1 ayda 100 tane satılır herhalde... aylar boyunca sadece 30 tane...

demek ki benim çok önceleri yazdığım gibi "kandırılabilen 3-5 kişi yetiyor" yoksa benim teklifim çoktan kabul edilirdi.
Aynı bu forex'çilerin sistemi.

Devaaaaamm ! (Askerlik günleri)

konu karışacak ama karışmış karışacağı kadar

Aynı bu forex'çilerin sistemi.

derken?

internette her köşede reklamını gördüğünüz , sahte resimler ve isimler, yok ayın yatırımcısı yok 4 günde 1850 USD kazandı gibi sıkmalarla , hergün birkaç kişiyi maalesef kandıran forex reklamlarına benziyor demek istedim.

evet bence de o top çıkmaz yani hakem gol öncesi bir pozisyondan dolayı iptal etmezse o gol haneye yazılır...

bizim ahali hala devam ediyor.Sn ömer bey abi iyimisiniz.ne var ne yok.çinçin eskiden tehlikeliydi.şimi ne alemde.iyi muhabetler.

sn.kyenipazar size bir şey söyleyeyim mi? burası forum herkes düşüncesini burada ifade edebilir. ama siz sürekli muhalefet yapıp başkalarını sürekli yadırgıyorsunuz. sn. betelgüz ve sn. hfuel-systems gibi sizde bir şeyler ortaya koyun. bir sistem getitirtin. benimki şu kadar tasarruf sağlıyor deyin. tasarruf yaptığını tescillettirin. ama sizin yaptığınız hep yadırgamak oluyor.bu sistemleri bir baktık 5-6 ay sonra sizde taktırmış olabilirsiniz. burada herkes birbirini eleştirebilir lakin burada kimse başkasının kalbini kırmasın.

ferahaddin' Alıntı:
sn.kyenipazar size bir şey söyleyeyim mi? burası forum herkes düşüncesini burada ifade edebilir. ama siz sürekli muhalefet yapıp başkalarını sürekli yadırgıyorsunuz. sn. betelgüz ve sn. hfuel-systems gibi sizde bir şeyler ortaya koyun. bir sistem getitirtin. benimki şu kadar tasarruf sağlıyor deyin. tasarruf yaptığını tescillettirin. ama sizin yaptığınız hep yadırgamak oluyor.bu sistemleri bir baktık 5-6 ay sonra sizde taktırmış olabilirsiniz. burada herkes birbirini eleştirebilir lakin burada kimse başkasının kalbini kırmasın.

kyenipazar haklı....dediğiniz gibi bir tescillenme durumu hiçbiinde yok. tamam araştırılması çalışılması güzel birşey ancak bitmemiş tescillenmemiş eğrisi doğrusu ile pratiğe dökülmemiş bir ürün satılmaya çalışıldığı için tepki veriliyor. ah bi tescil alsa zaten herkes üzerine balıklama atlayacak

sayın ferahaddin , siz üşenmeyip de bütün bu konuyu en baştan okursanız beni anlayacaksınız.

Burada sistemi , yenilik getirenleri eleştirmiyorum , yargılamıyorum. (sizin yadırgamak dediğiniz bu sanırım...)
Benim itiraz ettiğim konu insanların kandırılması. Siz de söylemişsiniz "tescil yok" dolayısı ile ispat yok , insanların umut bağladıkları birşeye kolay para harcamalarını kullanmak vasıtası ile kandırmak var.

Bana demişsiniz ki , "siz de bir sistem getirin , tescil alın" Öyle bir sistem yok sayın ferahaddin , anlıyor musunuz yok , yok.
Ben de mi kandırayım yani , onu mu diyorsunuz , siz de getirin satın diyorsunuz ? Olur, insanlar ya gerçekten doğruysa deyip alırlar mantığıyla 100 kişiye satarım sonra da piyasadan kaybolurum ? bu mudur sizin bakış açınız ? gerçekten çalışan bir sistem yok ki getirelim , var diyenlerinkini de görüyorsunuz işte , çok güveniyorsanız alın taktırın.

Ayrıca ne demişsiniz , belki 6 ay sonra bir bakmışız bu sistemi siz de taktırmışsınız ! e diyorum size baştan okuyun diye , o zaman anlayacaksınız neyin ne olduğunu. tekrar ediyorum , savunduğunuz cihazlara bu kadar güveniyorsanız alın taktırın , tasarrufu ispat edin ben size o cihazdan satın alıp hediye edeyim . Var mısınız ?

siz beberuhiliğe talip olmayın , bırakın hacivatla karagöz yalnız devam etsin. Biri 800.000 TL ile sonuca varamamış , 45 yıllık da araştırmacıymış bugüne kadar neye imza atmış o da belli değil , diğeri devletin eylül ayında vereceği 100.000 TL ye güvenmiş ama kendisine bunun kat kat fazlasını verecek bir girişimciye yanaşamamış , sattığı sistemin montajını bile yapamayan ortaoyuncuları , onlar devam etsin siz seyredin...

Ferahaddin kardeşimizin beş mesajı var beşide bu topiğe sağolsun topik kardeşlerimiz sayesinde ayakta duruyor varolun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR