öncelikle ben bu "sizin araca uygun çip henüz üretilmemiş" sözüne rağmen sayın betelgüze teşekkür ederim , öyle ya da böyle olumlu bir yaklaşımda bulundu. Ben de sözümde durdum ve teste hazırım dedim. Burada moraran tek kişi var o da kendini bilir...
sayın betelguz ben zaten verimli motora sahip olduğunu düşünerek subaru'da % 60 değil % 35 lik başlangıç seviyesini beklediğimi belirtmiştim. O da olmayıp % 7- 8 lerde kalınacaksa elbette yine de hiç yoktan elbette iyidir , sadece beni % 35 beklerken hayal kırıklığına uğratmış olur ama dediğim gibi % 10 bile yaptıran bir ürün olsa hepimiz alırdık sanıyorum.
sizin için araç aldım vs vs gibi sözlere girmeyeceğim , dediğim gibi 5.9 u eğer istediğim fiyat gelmezse ve satmaktan vazgeçersem onunla da test yapabiliriz. Sistemi söktükten sonra herşey eskisi gibi mi olur yoksa sağda solda delik vs kalır mı ? Kalmayacaksa dediğim gibi istediğim fiyat gelmezse cherokeeye zaten satmam ve onu teste sokarız.
Araç 5.900 cc , kurşunsuz benzin ,Jeep Grand Cherokee 1998 model.
Ona uygun çip var mıdır ?
Ben sayın betelguzun yine ticari açıdan yanlış yolda olduğu fikrimi koruyorum , yalnız skoda forumunda okuduklarımdan sonra sistemin üzerinde çalıştıkça araçlarda uygulanabilir hale gelebileceğine olan inancım bir
mert bey sizin test işi ne oldu , bir arkadaş vardı ziyaret edecektiniz ?