bu sistemleri satan arkadaşlara sesleniyorum
ve formu baştan beri takip eden arkadaşlara...
sistemi satan arkadaşlar bir haftasonu alsınlar sistemini gelsinler.ilk olarak sistem takılı olmayan sarfına bakalım.100 km sürelim.
sonra sistemlerini taksınlar tekrar yakıt sarfına bakalım.
ve bu olayları kameraya alalım.
ben eğer sistem işe yarıyorsa sistemin parasını oarada nakit olarak vereyim arkadaşlara.
hem formu takip edenler rahat bir nefes alsın hemde satan arkadaşlar..
işte deve işte hendek arkadaşlar
bıraksınalr bu işleri o zaman
yapamıyorsan bırakacaksın.
bu sitede abartısız söylüyorum 100 lerce müşteri kazanacağımı bileceğim ve sistemime güveneceğim..
trt de yayınlatırım bu sistemi canlı yayında kullandırırım bu sistemi
bunlar hikaye yapıyor o zaman ben aynen başka topiğe kaçar :
bıraksınalr bu işleri o zaman
yapamıyorsan bırakacaksın.
bu sitede abartısız söylüyorum 100 lerce müşteri kazanacağımı bileceğim ve sistemime güveneceğim..
trt de yayınlatırım bu sistemi canlı yayında kullandırırım bu sistemi
bunlar hikaye yapıyor o zaman ben aynen başka topiğe kaçar :
arkadaşlar
235/70/16
225/75/16
215/15/16
4 mevsim veya asvalt kullanımlı lastiği olan var mı yada temin edebileceğimiz biri
temiz çıkma da olur zaten 2-3 ay kullanıyorum yılda
konuya turp suyu sıktım
şimdi beyler bu forumdan uzun zamandır bilgim var.Googleye hidrojen yakıt tasarrufu yazınca zaten direkt çıkıyor forum.Ancak zamanım yetersizliğinden bu tür forumlara yazı yazacak kadar pek vaktim olmuyor.Konuyu baştan sona okumadım ancak gördüğüm kadarıyla hakkında konuşulan bu sistem önyargılarla itham ediliyor.Kendinizce haklısınızda.Zaten ben bile yanımdaki komşuma %40 tasarruf yaptığımı söyleyince ya öylemi deyip geçiyorlar.Heralde içinden delirmiş falan diyordur.Araç üzerinde görenler bile inanmazken sizin inanmanızı zaten beklemiyorum.Denemiş ve 6 aydır bu sistemi kullanan birisi olarak tecrübelerimi burada paylaştım.İnanır yada inanmazsınız bu benim sorunum değil.Bayisi değilim satışını yapmıyorum.Kendi özel aracımda kullanıyorum. 5 depo yakıt teklifi için teşekkürler şuan oldukça yoğun bir dönemdeyim ama birkaç ay sonra dediğiniz şekilde bir test yapmak isterseniz beklerim.ben istanbul büyükçekmecedeyim. Aracıma ait resimleri ekliyorum.Resimlerde radyatör alt kısımda kaldığından görünmüyor.hücrede az buçuk görünüyor.Genel bir fikir verir sanırım sizlere.
gürkan bey büyükçekmecede nerdesiniz acaba yarın o tarafta işim var müsaitseniz bi çayınızı içmek isterim. ilk defa montajlı bir araç görüldü. önemli bir adım bu...