melihbozkurt
Karavan Yönetim
Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü???
Eger zaten benzinli bir arac tercih edersem Insallah LPG li tercih ederim. Cunku sizinde dediginiz gibi emilsyon degerleri oldukca dusuyor. LPG dogaya duyarli bir yakit. Ayrica ekonomide sagliyor. Ilk bastada dedigim gibi off-road meraklisi degilim fakat 4x4 bir aracin karavana daha rahat hakim olabilecegi dusuncesi bir anda gecti bu aracida gorunce sizlere sormak istedim.
mubagu' Alıntı:Nivaya lpg kiti taktırarak emisyonu düşürmeniz mümkün. Ayrıca uygun kit ve düzgün montaj ile güç kaybıda farkedilmeyecek derecede düşük olacaktır. Benim aracımda lpg kiti var ve başta yapılan bir montaj hatası hariç gayet iyi (hata düzeltildi tabiiki). Gerçi karavan kullanırken bir 4x4'e ne kadar gereksinim duyarsınız, benim aklıma takıldı? İkiçeker bir araç daha uygun olur sanırım. Peşinizde karavan varken arazide ilerleyemezsiniz ne de olsa.
Eger zaten benzinli bir arac tercih edersem Insallah LPG li tercih ederim. Cunku sizinde dediginiz gibi emilsyon degerleri oldukca dusuyor. LPG dogaya duyarli bir yakit. Ayrica ekonomide sagliyor. Ilk bastada dedigim gibi off-road meraklisi degilim fakat 4x4 bir aracin karavana daha rahat hakim olabilecegi dusuncesi bir anda gecti bu aracida gorunce sizlere sormak istedim.