NİVACI' Alıntı:Yavuz pardon ben yazarken göndermişsin fakat daha kesin bilgler.
iyimisin selamlar
NİVA69' Alıntı:95 çok eski bir tarih derken yanlış anlaşılmasın... 15 değil 25 yaşında ama pırıl pırıl bakımlı-temiz araçlar olabilir... şunu ifade etmek istedim; 15 sene içinde muhakkak bazı yerlerde değişiklik-gelişme olmuştur.
Lakin 2. araç bile olsa mümkün mertebe yüksek modelden (2000 ve üzeri) ve hidrolik direksiyonlu olmasından yanayım, bir de hazır-işli sıralı LPG'liyse değme gitsin...
sen neresi icin soruyorsun arkadasim?hangi grup ve sen tavda hangi bolumdesin?hangi sehirdesin ?bende tava bagli calisan bir firmadayim cogu birimleri tanirim.yardimci olmaya calisirim ama bilgi acikligi olursa sevinirimibrahim75' Alıntı:GÜZEL BEN TAV HAVALIMANLARINDA CALISIYORUMM.. SANA SORMAK ISTEDIGIM BIRSEY VAR BU GURUBUN BİR YERİ VARMI ACABA ETKİNLİKLERE NASIL KATILA BILIRIMM TAM BIR BILGIN VARMI YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM..
dogru bir soz nivaci geldigim zaman yorumlarimizi yapariz bir araci alalimda sonrasi gelir.herkese iyi seneler bol camurlu olsun mumkunseNİVACI' Alıntı:Bir Rahmetli derdiki.
Bir işi en iyi kim bilir.
Parayı veren bilir.
Kesen Zevklerin ve sen bir koalisyon kurup.
Karar alacaksınız. Sonrada ağlayıp sızlamayacaksınz.
Ne kadar para o kadar köfte.
Artıları eksileri geldiğin zaman tartışırız iyi seneler.