Herşey Para ile Bundan Sonra

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan legolas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,435
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

legolas

Kamp II
Yer
İZMİR
Bu haber sanırım buradaki doğa severleri uzaktan yakından ilgilendirecek.
açılmış bir konumuydu bilmiyorum gazeteden bir haber ama yakında canımzı çok sıkacağa benziyor.

konu ile ilgili link;http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/20173669.asp

not:haberin açıldığı sayfa doğru değilse düzeltilmesi ricası ile :smiley:

Etiketler
Önce orman arazilerini talana açtılar, şimdi de ormana girenden para toplayacaklar.

Hakkatten binlerce üyesi olan gezenbilir deki vatandaşlar bile sus pus ise acırım halimize biz bunları sonuna kadar hakketmişiz.

Herkes sanıyorki, ben anlamam yallah der girerim ormana! maalesef artık eskisi gibi olmuyor bu işler önce ormana girişte para toplama işi yasalaşacak sonrada bu işi özelleştirecekler ki etraf değnekçi dolacak, yani gariban ormancılarla değil para toplama görevlileri ile uğraşacağız.

Doğa grupları,kulüpleri hala susuyorsa "sonuna kadar hakediyorsunuz az bile" derim. Sustukça sıra geliyor bize kimse kurtulamıyor işte.

Arkadaşlar;
Bu gün ne biliyormusunuz (bende şimdi radyodan öğrendim) sıkı durun DÜNYA ORMANCILI GÜNÜ'ymüş.
Olaya bakın dünya ormancılık gününde resmen ormanlara girebilmeyi yasaklıyorlar, 1NİSAN ŞAKASI GİBİ.
Haklılar be, her bakan birşeyler yapıyor, enerjici ve maliyeci zam yaptı ormancının birşeyler yapmaması ayıp olur oda ormanlara girmeyi yasakladı.
Şimdi geldik zurnanın ZIRT dediği yere; ormanlar yanarken yangınla mücadele işçileri yetmeyince bizlerden nasıl yardım isteyecekler, acaba o zaman ormana giriyorkende para alacaklarmı?
Ben nasıl dünya ormancılık gününü kutlayayımki utanırım.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

demokrasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

faceye resim koyuyosun ormanda kız arkadaşınla beraber felan hemen maliyeden ileti geliyo eklediğiniz resim tutarı ormanlı olduğu için 1.5 tl ödemediğiniz taktirde icra yolu açıktır diye :D :D :D :D

hünkarıma sesleniyorum ey hünkarım şu askerleri artırsanızda sıra olmasa ne güzel olur..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

al sana orman benden 7.5 tl aldın hemi aha bende tam içine mıçarım ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ayıdan kurttan domuzdan orman geçiş bedeli talep eden görevli personele ne demeli??? ;D ;D ;D ;D ;D

bence ormanlara girenlerin önce gözleri bağlanmalı sonra belli noktalarda açılıp sen 1.5 tl verdin ancak bukadarını göreblirsin denmeli parası çok olan ormana mıçabilir diyede kampanya yapılmalı!!!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

durmak yok yola devam bunlar yatak odamızdada rahat vermeyecekler bu gidişle hayrola..... 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Ynt: Herşey Para ile Bundan Sonra

dr.hunter' Alıntı:
Napolyon nedemiş? ;D ;D ;D

napolyon bile bunlar kadar olamazdı sanırım :mad:
yandaşda olamıyoruz kimyamız uymuyor.
her devrin bir sonu var bunlarında gelecek ;)

Biz amatör denizciler alışıkız bu tür para ödemelerinden.
Allahın denizinde hiç bir yatırım yapmadan gelen geçenden deli dumrul misali para alırlar....
Demek karaya da sıçradı.... :smiley:
Hayırlı uğurlu olsun....

bu işin iyice suyu çıktı.malum zat zamanında istanbul belediye başkanı ikende istanbula girmek isteyen türk vatandaşlarına vize uygulamak istedi o vakitler hukuk ve sivil toplum varmış gibi idi!engellendi... şimdi merak ediyorum kim engelleyecek?

Merhabalar,
Arkadaşlar bizim ülkemizde birilerine geçim kapısı sağlamak için akla hayale gelmedik şeyler icat ediliyor.
İanınki bu tür orman alanlarını özellikle şehir merkezlerine yakın mesire alanı olarak hizmet edilebilecek yerleri (belkide yaylalarımızı bile) birilerine cüzi paralarla kiraya verecekler ve o alanlarda içilecek ve yenilebilecek olan şeyler dışardan getirilmeyecek, ayrıca araçlarımız girişin önünde park ettirilip mesire alanına fahiş fiyatlarla bizleri taşıyacaklar.
Görür bakarsınız eğer yakında bunu yapmazlarsa ne derseniz deyin.
Hatırlayanlar mutlaka vardır, Çanakkale Şehitliği'ne birkaç sene önce dışardan araç girişini yasaklayacaklardı sözde ihale ile birilerine peşkeş çekip bizleri şehit olmuş dedelerimize dua etmeye göndermeyeceklerdi.
Tabi bu iş sadece bizleri etkilemeyecek olduğu için herhalde (Anzaklar, İngilizler filan varya) uluslar arası baskı olabileceğini düşünüp vazgeçtiler.
Ben, binlerce arkadaşım gibi yediğim ürünlerin çekirdeklerini kurutup biriktirip saklayıp ilk baharda toprağa savuran biriyim, yakınımda olan orman yangınına elimden geldiğince müdahalede bulunan biriyim.
Bundan sonra orman yanarsa yansın bana ne bakan söndürsün hiç umurumda değil.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Arkadaşlar bizim ülkemizde birilerine geçim kapısı sağlamak için akla hayale gelmedik şeyler icat ediliyor.
İanınki bu tür orman alanlarını özellikle şehir merkezlerine yakın mesire alanı olarak hizmet edilebilecek yerleri (belkide yaylalarımızı bile) birilerine cüzi paralarla kiraya verecekler ve o alanlarda içilecek ve yenilebilecek olan şeyler dışardan getirilmeyecek, ayrıca araçlarımız girişin önünde park ettirilip mesire alanına fahiş fiyatlarla bizleri taşıyacaklar.
Görür bakarsınız eğer yakında bunu yapmazlarsa ne derseniz deyin.
Hatırlayanlar mutlaka vardır, Çanakkale Şehitliği'ne birkaç sene önce dışardan araç girişini yasaklayacaklardı sözde ihale ile birilerine peşkeş çekip bizleri şehit olmuş dedelerimize dua etmeye göndermeyeceklerdi.
Tabi bu iş sadece bizleri etkilemeyecek olduğu için herhalde (Anzaklar, İngilizler filan varya) uluslar arası baskı olabileceğini düşünüp vazgeçtiler.
Ben, binlerce arkadaşım gibi yediğim ürünlerin çekirdeklerini kurutup biriktirip saklayıp ilk baharda toprağa savuran biriyim, yakınımda olan orman yangınına elimden geldiğince müdahalede bulunan biriyim.
Bundan sonra orman yanarsa yansın bana ne bakan söndürsün hiç umurumda değil.

her ne kadar yangını kim söndürürse söndürsün desenizde yine ilk gideceklerden birisiniz yazınızdan anladığım.
yangını çıkaran onlar olacağı için söndürmeye gelmeyecekleride kesin bence :mad: :mad:
"GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ÇOCUKLAR" sözüde sanırım bundan sonra şarkının mısralarında kalacak,
kötüye gidiyoruz kötü günler göreceğiz :mad: :mad:

bluedreamms' Alıntı:
Geçmişi inkar eden yok gördüğüm kadarı ile...
Şahsınıza ve görüşünüze hakaret yok sanıyorum...
Fakat;
Sizi anlayabilmam açısından hakaret gördüğünüzü hissettiğiniz yazıyı belirtimisiniz lütfen.

O zaman bir kez daha okuyun.. Bir yazı değil.. konunun içine dışkısını yapan bile oldu... konu başlıyor ve siyasi şova dönüşüyor.. Onlar gibi düşünmeyene yandaş kisvesi yapıştırılıyor.. Bir zat-ı muhteremde Arap arap arap diye bir üçleme yapmış.. Merak ettim konuyla alakasını.. kime ne göndermesiydi o... Ve yanılmıyorsam moderatör kendisi

Neyse ben kendi açımdan konunun kapatılması taraftarıyım...

Burada siyasete müsade ediliyorsa, onuda bir başlık altında toplamakta fayda var...

Burada bazen insan duyguları ile hareket edip bir gün sonra keşke yazmasaydım dediği yazılar yazabiliyor biraz soğukkanlı olmak pişmanlıkları azaltıyor böylesi tartışmalar hiçbir fayda sağlamıyor

fxlarge' Alıntı:
O zaman bir kez daha okuyun.. Bir yazı değil.. konunun içine dışkısını yapan bile oldu... konu başlıyor ve siyasi şova dönüşüyor.. Onlar gibi düşünmeyene yandaş kisvesi yapıştırılıyor.. Bir zat-ı muhteremde Arap arap arap diye bir üçleme yapmış.. Merak ettim konuyla alakasını.. kime ne göndermesiydi o... Ve yanılmıyorsam moderatör kendisi

;D ;D

Mesajlarınızı okuyordum neye kızdığınızı anlamaya çalışıyordum bende.
Bu mesajınızdan sonra jeton düştü.

Evet moderatörüm. Forum Moderatörü.
Binlerce mesajım - yüzlerce açtığım konu var.

Bu binlerce mesaj ile onlarca kişiyi mutlu ettiğim gibi kızdırmış ve nefret de ettirmiş olabilirim.
Ama mesajlar ile konular ile herkesi mutlu edemeyeceğimizi sizde benim gibi biliyorsunuzdur.

Bahsettiğiniz mesajımda ki " Arap arap arap " kelimelerini bir de tersten okur musunuz.???

O mesajı yazmadan bir önceki mesajda arkadaşımız ne demişti.???

dr.hunter' Alıntı:
Napolyon nedemiş? ;D ;D ;D

Bende bu cümleye latife olması için;

TezzMertek' Alıntı:
Arap Arap Arap.
;D

yazmıştım.
Arkadaşların tersten okumayı ve espriyi hemen fark edeceklerini düşünmüştüm.

Yanılmışım.

Özür Dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri