Herşey Para ile Bundan Sonra

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan legolas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,436
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Herşey Para ile Bundan Sonra

fxlarge' Alıntı:
siz türküyü yeni keşfettiniz galiba..?
ve nasıl tükücüyseniz Rahmetli hasan Mutlucan'dan haberiniz yok...
inancınızın gerektirdiği değerlere saygı derken içtiğiniz içkiyi imzanızla gözüme soktuğunuza göre inancınız içkiyi övüyor olmalı...

sizin gibi rejimin tornasından geçmiş ve biryerlere takılı kalmış modellemelerden yeterince karşılaştık...

çokta çektik.. ülkemde çekti. milletim de...

hümanist demokrat görünüp gücü eline alınca despotlaşan, kaybedince çirkinleşenlerden tayfadan çook çektik..

Forumda Tornacılar ve Marangozlar da varmış.
Ne güzel gerçekten.

Paylaşımlarımızı diğer üyeler ve internet kullanıcılarına faydalı olması amacı ile yaparken ve forum bu amaç için kurulmuşken üyelerimize açık açık hakaret etmekte nereden çıktı. ( Tornadan çkmış & biryerlerde kalmış vs)

Etiketler

birgün burada tiksinç siyaset salvolarınızla birilerine saldıran ve cevap alınca rahasız olan sizlersiniz.. bu yazdıklarımın hepsi bir rahatsızlığın sonucudur..

moderatör.. aynı tornanın ürünüsün.. daha önce devlet büyüğüne hakaret edeni es geçip benim yazdığımı ise birine hakaret addedip durumdan vazife çıkararak hırsını tatmin amacıyla beni banladın...

eğer o banlamada diğer haakret edenleride banlasaydın, makul bir açıklaman olurdu.. buradaki diğer rejim matruşkalarından farkın yok şu an...

Burada ve bunun gibi sosyal ağlarda, sosyalliğin dışında despotluk yaparak, şuncu, buncu, çağdaş, hümanist vs etiketleri ile birilerine giydirmeyi adet edinmiş tayfaya her platformda cevap vermeyi kendime görev edindim...

siyaset yapıyorsunuz gerçekleri yazınca rahasız oluyorsunuz.. giydirmnelerinize cevap alıncada şekliniz değişiyor..

yahu sizin özelliğiniz dokunulmazlığınız nedir.. bu güne kadar her şeye hoyratça dokundu zihniyetiniz.. herşeyi kirletti.. ve bitti...

gücü eline geçirme geyiğine gelince, ben güç aşığı değilim.. güce tapmam tamsam sizin gibi olurum.. postal yalar, çağdaş geççinir rejime ve sahibine methiyeler düzerim.. gördüğün gibi ben bir rejim yalakası değilim.. rejim yalakası olanlar düşünsün...

TurKuaZ' Alıntı:
Önce orman arazilerini talana açtılar, şimdi de ormana girenden para toplayacaklar.

Hakkatten binlerce üyesi olan gezenbilir deki vatandaşlar bile sus pus ise acırım halimize biz bunları sonuna kadar hakketmişiz.

Herkes sanıyorki, ben anlamam yallah der girerim ormana! maalesef artık eskisi gibi olmuyor bu işler önce ormana girişte para toplama işi yasalaşacak sonrada bu işi özelleştirecekler ki etraf değnekçi dolacak, yani gariban ormancılarla değil para toplama görevlileri ile uğraşacağız.

Doğa grupları,kulüpleri hala susuyorsa "sonuna kadar hakediyorsunuz az bile" derim. Sustukça sıra geliyor bize kimse kurtulamıyor işte.
murat067' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

demokrasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

faceye resim koyuyosun ormanda kız arkadaşınla beraber felan hemen maliyeden ileti geliyo eklediğiniz resim tutarı ormanlı olduğu için 1.5 tl ödemediğiniz taktirde icra yolu açıktır diye :D :D :D :D

hünkarıma sesleniyorum ey hünkarım şu askerleri artırsanızda sıra olmasa ne güzel olur..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

al sana orman benden 7.5 tl aldın hemi aha bende tam içine mıçarım ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ayıdan kurttan domuzdan orman geçiş bedeli talep eden görevli personele ne demeli??? ;D ;D ;D ;D ;D

bence ormanlara girenlerin önce gözleri bağlanmalı sonra belli noktalarda açılıp sen 1.5 tl verdin ancak bukadarını göreblirsin denmeli parası çok olan ormana mıçabilir diyede kampanya yapılmalı!!!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

durmak yok yola devam bunlar yatak odamızdada rahat vermeyecekler bu gidişle hayrola..... 8) 8) 8) 8) 8) 8)
legolas' Alıntı:
napolyon bile bunlar kadar olamazdı sanırım :mad:
yandaşda olamıyoruz kimyamız uymuyor.
her devrin bir sonu var bunlarında gelecek ;)
birgün' Alıntı:
bu işin iyice suyu çıktı.malum zat zamanında istanbul belediye başkanı ikende istanbula girmek isteyen türk vatandaşlarına vize uygulamak istedi o vakitler hukuk ve sivil toplum varmış gibi idi!engellendi... şimdi merak ediyorum kim engelleyecek?

daha neler neler.. silinenlerde var bunların içinde.. harbi siz nesiniz nasıl bir modelsiniz?
daha önce bir üye bana aynı şekilkde sordu ondan cesaretle bu şekilde sordum ;D

burası siyaset sayfasımı? eğer siyaset sayfasıysa o zaman kaçak güreşmeyelim değilmi?

bu kadar yalan ve demogojiyi bir araya getirmişsiniz madem, bizde sizin secerenizi okuyalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri